Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2015 - 2016

Příspěvky

2005 - 2015

31. 12. 2015

 

Turnaj se přehoupne do své druhé fáze

16. 12. 2015

SEDLČANY – Jedenáctý ročník sportovně-rekreačního hokejového Hobby turnaje o pohár starosty města brzy vstoupí do druhé části. Ve skupině B zbývá sehrát už jen několik zápasů, základní skupina A má po uplynulém víkendu už dohráno. Horní tři místa ve skupině A obsadily tradiční vítězové posledních ročníků turnaje v pořadí Stará garda Štětkovice, River Boys Zvírotice a Genemusic. Prvních šest mužstev skupiny A bude v další fázi turnaje hrát zápasy 1. ligy, dalších sedm se pak utká mezi sebou v 2. lize.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0

Půl sezóny je za námi, Kocourkov v Poháru pokračuje

15. 12. 2015

Sedlčanský pohár je ve své polovině, úvodní skupina je minulostí, což si zaslouží nějaký ten komentář.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0

Do Hobby turnaje se zapojil i Dominátor

20. 11. 2015

SEDLČANY – Jedenáctý ročník Hobby turnaje rekreačních hokejistů má za sebou už víc jak dvě třetiny odehraných zápasů v základních skupinách. Ve skupině A je po deseti odehraných kolech na čele mužstvo River Boys Zvírotice, druhá Stará garda Štětkovice má jen o bod méně a jeden zápas k dobru. Skupinu B vede po devíti odehraných kolech Novit Neveklov, druhá příčka patří zatím Olbramovicím. Zápasy v základních skupinách skončí 20. prosince, poté se mužstva podle dosažených bodů rozdělí do čtyř výkonnostních lig.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0

Startuje 11. ročník hokejového turnaje

3. 9. 2015

SEDLČANY – Slavnostním vhozením úvodního buly starostou města Sedlčan Jiřím Burianem odstartuje v sobotu 5. září na zimním stadionu již 11. ročník sportovně-rekreačního turnaje v ledním hokeji. Jako první vjedou na ledovou plochu vítězové minulého ročníku, mužstvo River Boys Zvírotice. V 16 hodin poměří své kvality s minuloročníkovým šampionem 3. ligy, týmem Domino. V sobotu jsou na programu Hobby turnaje o putovní pohár starosty města Sedlčan a řady dalších dílčích pohárů ještě utkání Kačeři Příčovy – Genemusic a závěrem večera DSK Daleké Dušníky – Stará garda Štětkovice.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0

Pohár ještě ani nezačal a je tu problém

25. 8. 2015

SEDLČANY – Jedenáctý ročník tradičního hokejového Hobby turnaje odstartuje v pátek 5. září. Necelé dva týdny před jeho zahájením však přišel nečekaný problém. V neděli 23. srpna obdržel předseda turnajové pohárové komise oficiální oznámení mužstva HC Dublovice o jeho odstoupení z letošního ročníku turnaje. Pohárová komise (PK) nabídla dublovickým hokejistům zařazeným do skupiny A možnost změnit své stanovisko do středy 26. srpna.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0

Zima se v Sedlčanech již hlásí o slovo

18. 8. 2015

SEDLČANY – Ještě minulou sobotu bylo vcelku normální zahlédnout v útrobách sedlčanského zimního stadionu na světelném ukazateli teplotu +26 stupňů Celsia. To však následující den přestalo platit, od nedělního večera už naplno běží mrazící kompresory. Aby také ne, vždyť již odstartovala v kryté hale devátá a celkově jedenáctá zimní sezona. Zatím jen pro zaměstnance stadionu, kteří nejprve museli vyčistit a zamést betonovou plochu a spustit nezbytné namrazení podkladové desky. Od úterka pak začali s prvními nástřiky tak, aby do konce pracovního týdne byl led kompletně připravený na téměř osmiměsíční dennodenní provoz.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2015 - 2016 | Komentářů: 0