Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hobby turnaj vstoupil do střední části

26. 12. 2014

SEDLČANY – Jubilejní desátý ročník sportovně-rekreačního hokejového Hobby turnaje o pohár starosty města vstoupil do druhé části. Základní skupinu A vyhrálo bez ztráty jediného bodu mužstvo River Boys Zvírotice.

2014-12-20_skupinaa.jpg

Prvenství ve skupině B patří mužstvo AHC Nový Knín. Prvních sedm mužstev skupiny A bude v další fázi turnaje hrát zápasy 1. ligy, dalších sedm se pak utká mezi sebou v 2. lize. Podobná situace je také po základní části skupiny B. Horní polovina mužstev tabulky si zahraje v 3. lize, zbytek pak v lize čtvrté.

 

Od neděle 21. prosince turnaj pokračuje zápasy v jednotlivých ligách, vzájemná utkání ze základních skupin se započítávají. Při pohledu do tabulek nově zformovaných jednotlivých lig jsou na prvních místech většinou papíroví favorité. V první lize již zmiňované Zvírotice a celkový vítěz 9. ročníku, mužstvo Genemusic. Také druhé lize zatím vládne minulo-roční vítěz 3. ligy, tedy Čerti Křepenice. Do druhé ligy po anulování řady výsledků v základní části turnaje překvapivě spadl minulý finalista 1. ligy, tým Stará garda Štětkovice.

 

Třetí lize v průběžné tabulce patří zatím první místo mužstvo AHC Nový Knín. I tady se opět jedná o třetiligového finalistu 9. ročníku. Čtvrtá liga zatím nemá na čele žádného papírového favorita. Minulo-roční vítěz čtvrté ligy (Stará garda Štětkovice B) letos po základní části zamířil do ligy třetí. A tak na čele průběžného pořadí čtvrté ligy jsou hokejisté Hrádku. Podle konečného umístění v ligových skupinách pak bude následovat nasazení týmů do závěrečné, vyřazovací části turnaje.

Zdroj: Sedlčanský kurýr