Jdi na obsah Jdi na menu
 


Loňské mistry bude tuto sezónu doprovázet Dorys

21. 8. 2013

Naše firma vznikla v roce 1993 jako fyzická osoba Jana Rysová DORYS s oborem podnikání vnitrostátní nákladní autodoprava a postupně i mezinárodní nákladní  autodoprava. Rozvojem vznikla v roce 1998 firma DORYS CZ, společnost s ručením  omezeným, která přibrala další činnosti jako je spediční služba a skladování.

dorys-cz.png

 
V současné době máme 30 vozidel od nákladních, přes tandemové soupravy, až  po tahače s návěsy. Zaměstnáváme 36 zaměstnanců a spolupracujeme se stovkami  firem od výrobních, dopravních i spedičních.
 
Vesměs přímbramské firmy, stály u našeho zrodu. V některých firmách jezdíme  dodnes a jsou s našimi službami spokojeni.
 
Spolupráce s německými firmami nás velmi znatelně poznamenaly nezaplacenými  přepravami. Tehdy jsme zvažovali, zda činnost neukončit. Nechtěli jsme se zařadit  mezi firmy, co jsme sami odsuzovali a proto jsme se s problémy snažili v rámci  možností řešit a fungovat dále.
 
Zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc, jsme jim k dispozici na telefonech  24 hodin denně a věříme, že firmy budou s našimi službami spokojeny a budou  vyhledávat naše služby.
 
Náš vývoj byl vybudovaný za maximálního úsilí rodiny, ale také úsilí našich zaměstnanců,  a spolupracujících firem, těm všem náleží poděkování za jejich pomoc. V posledních  dvou letech se nám podařilo velkým pracovním nasazením docílit nárůstu firmy co do jejího obratu, tak i velikosti. Zvětšil se počet zaměstnanců, vozidel a provedených přeprav  oproti minulým rokům...