Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vedení týmu se otřáslo v základech

19. 9. 2012

Petr Rezek jako jeden ze zakladetelů a členů vedení týmu byl nucen vynechat sezónu 2012/2013.

 

 

Kvůli velikému vytížení v klubu HC Příbram se letos Petr rozhodl vzdát funkce v HC River Boys Zvírotice. Mockrát mu děkujeme za uplynulé sezóny a věříme, že si v budoucnu najde čas k tomu, aby mohl opět reprezentovat náš klub. Přejeme mu hodně štestí jak v hokejovém, tak i rodiném životě.

 

Petrovu práci v klubu nyní bude zastávat Honza Řanda, který se bude starat o komunikaci s hráči a vedením Stadionu Sedlčany. Honza se také bude starat aktuálnost internetový stránek. Agendu pokladníka po Petrovi převezme Štěpka Hlaváčová, ta také občas přispěje nějakým článkem na webové stránky.

 

V klubu se odehrávají další změny, které se týkají i hráčů. Ukončit své působení v aktivně hrajícím kádru se rozhodli, ať už z důvodu osobních nebo zdravotních, Daniel Suk, Lukáš Pejsar a Aleš Furch. Naopak zájem hrát za nás projevili Radek Kutiš (HC Olbramovice) a Filip Máša (KASPO Příbram). V jednání máme další 3 hráče, kteří by eventuelně mohli posílit náš tým a pomoci tak k získání prokletého poháru, který jsme měli již 3x na dosah.