Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utkání o potvrzení 1. místa

19. 3. 2013
DSK Daleké Dušníky – HC River Boys Zvírotice 0:9 (0:2, 0:3, 0:4)
 
 
Hokejistům HC River Boys šlo v tomto utkání o potvrzení 1. místa, a tudíž zisku Prezidentského poháru. Zpočátku se nemohli prosadit, a tak byli nakonec šťastni za vedení po 1. třetině 0:2.
Skóre otevřel P. Tylich po přihrávce J. Řandy, akci celého 2. útoku S. Usov, M. Dudukin dokončil K. Hřídel.
 
Ve 2. třetině hrálo důležitou roli duo S. Usov, M. Dudukin. Po kombinačních akcích dvakrát skóroval S. Usov, v obou případech přihrával M. Dudukin. Ke konci 2. třetiny S. Usov tentokrát přihrával a z branky se radoval J. Vyhnal.
 
Ve 3. třetině hráli River Boys rychleji, agresivněji a výsledkem byly další 4 branky ve sledu M. Šedivý (F. Větrovský), M. Dudukin (S. Usov), S Usov (K. Hřídel). 2 vteřiny před koncem skóroval P. Eisenreich, přihrával M. Hájek (viz zápis o utkání). Právě tento gól znamenal, že River Boys dosáhli nejlepšího i celkového skóre (o 1 gól před SG Štětkovicemi).
 
 
Zajímavostí hobby ligy je, že 3 týmy skončily základní část se stejným počtem bodů (30), s 12bodovým náskokem před 4. týmem. River Boys vyhráli i na skóre v minitabulce prvních tří týmů.
 
 
Sestava: D. Matějka - J. Řanda, A. Avdyienko - P. Eisenreich, M. Šedivý - M. Hájek, P. Tylich, F. Větrovský - S. Usov, M. Dudukin, K. Hřídel - J. Vyhnal, F. Kofroň, trenér P. Tylich.
 
 
Konečná tabulka 1. ligy soutěže O pohár starosty města:

2012-2013table1.jpg

 
Zveme diváky na 1. utkání PLAY OFF, které se hraje v pondělí 25. března od 18.30 hodin na ZS v Sedlčanech. Soupeřem HC River Boys bude tým DSK Daleké Dušníky.
 

Zdroj: Periskop Příbram