Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stíhací jízda pokračuje

5. 3. 2013

 SK Cetos Příbram – HC River Boys Zvírotice 1:12 (0:4, 1:5, 0:3)

Zvírotičtí hokejisté pokračovali ve stíhací jízdě za získáním „Prezidentského poháru“ za 1. místo v základní části hobby ligy. Cestu jim nezkřížili ani hráči Cetosu Příbram v čele s jejich nejlepším hráčem Tomášem Holečkem.
 
V týmu RB Zvírotice chybělo tentokrát z různých důvodů 5 hráčů základní sestavy. Tým nastoupil tudíž jen se 3 obránci a se 7 útočníky. Ti ale ze sebe vydali maximum a utkání rozhodli jasně ve svůj prospěch. Do branky se úspěšně vrátil po malém zranění Dušan Matějka, čisté konto mu překazil až ke konci 2. třetiny Jiří Veselý po přihrávce Radka Valčíka. Nula by byla ale pro kamarády z Cetosu přece jen příliš krutá.
 
Všechny branky River Boys padly po hezkých kombinačních akcích v tomto sledu: František Větrovský (Radek Kutiš), Stanislav Usov (Jan Řanda), Aleš Huml (František Belej), Aleš Huml (Stanislav Usov), Petr Tylich (František Belej), Saša Avdiyenko (František Větrovský), Stanislav Usov (František Belej), Jaroslav Vyhnal (Stanislav Usov), Jaroslav Vyhnal (Stanislav Usov), Stanislav Usov (František Belej), František Větrovský (Jan Řanda), František Belej (Petr Tylich). Celý tým i diváky překvapil svou aktivitou Jaroslav Vyhnal.
 
Sestava: Dušan Matějka – Petr Tylich, Jan Řanda - Alexandr Avdiyenko – Aleš Huml, Radek Kutiš, František Větrovský - Stanislav Usov, František Belej, Pavel Sedláček - Jaroslav Vyhnal. Trenér: Pavel Tylich.
 
Tabulka 2. kola před koncem základní části:
 2013-03-05-tabulkapo16kole.jpg
 
Zveme diváky na předposlední utkání základní části, které se uskuteční na Zimním stadionu v Sedlčanech v sobotu 9. března v 18.30 hodin. Soupeřem týmu River Boys bude domácí tým Stars Sedlčany.  

Zdroj: Periskop Příbram