Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sedlčanská hokejová hobby liga

19. 4. 2013

 I. liga – Finále play off: HC River Boys Zvírotice – HC Rožmitál p. Tř. 5:2 (3:0, 1:1, 1:1)

 
Branky a nahrávky: S. Usov (P. Tylich), A. Huml (S. Usov), F. Větrovský (P. Tylich), R. Kutiš, F. Belej (S. Usov). Za Rožmitál: R. Braun (J. Zajíček, M. Zárybnický (P. Lálik). (viz zápis o utkání). Na utkání dohlíželi čtyři rozhodčí a příšlo zhruba 500 diváků.
 
Sestava HC River Boys Zvírotice: D. Matějka (V. Terš) – S. Avdiyenko, T. Lukšan – P. Eisenreich, M. Šedivý – J. Řanda, M. Dudukin – A. Huml, R. Kutiš, P. Tylich – S. Usov, F. Belej, F. Větrovský – P. Sedláček, M. Hájek, J. Vyhnal – F. Kofroň, K. Hřídel. Trenér P. Tylich.
 

2013-04-13-titul.jpg

 
Titulky v novinách a na webových stránkách zní výstižně „Napočtvrté to vyšlo", „Zvírotičtí HC RiverBoys se konečně dočkali", „Dobrá věc se podařila, modrá síla zvítězila! Hurráá!".
 
Takticky velice dobře zvládnuté utkání přineslo po prohraných finálových utkáních play off v předcházejících třech letech konečně vítězství. O osudu utkání prakticky rozhodl razantní nástup chlapců z HC od řeky Vltavy, o čemž jasně hovoří výsledek 1. třetiny 3:0.
 
Rožmitálští hokejisté jsou ale známi tím, že se jen tak nevzdávají, o čemž hovoří to, že na počátku 3. třetiny dokázali svým důrazem snížit na 4:2. Po vstřelení páté branky si ale zvírotičtí už historické vítězství zodpovědnou hrou uhlídali.
 
Děkujeme všem divákům za skvělou kulisu finálového utkání, pohárové komisi (F. Kadleček, J. Rebec, M. Vančura) za dobrou organizaci a starostovi města Sedlčan Ing. J. Burianovi za předání poháru. Všichni se těšíme na setkání v příští sezóně.
 
Pro úplnost uvádíme výsledky II. a III. ligy: II. liga – finále play off: SK Marila Votice – HC Stros Sedlčany 8:5 (1:0, 4:5, 3:0). III. liga – finále play off: HC Čerti Křepenice – Stará garda Štětkovice B 2:2 (1:1, 0:0, 1:1) – na nájezdy vyhrály Štětkovice B.

Zdroj: Periskop