Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hokejový pohár vstupuje do semifinále

8. 4. 2013

 SEDLČANY  – Do konce osmého ročníku hokejového hobby turnaje zbývá sehrát posledních jedenáct semifinálových zápasů, z kterých vzejde šest týmů pro finálová utkání jednotlivých lig. Semifinálovou účast v 1. lize si zajistila výkonnostně nekvalitnější mužstva HC River Boys Zvírotice, HC Delikomat, Stará garda Štětkovice a HC Rožmitál pod Třemšínem.  Ve druhé lize se v semifinálových dvojicích střetnou HC Matadores a HC STROS, druhou dvojici tvoří týmy SK Marila Votice a HC Kńovice. Ve třetí lize si pak o postup do semifinále zahrají HC Čerti Křepenice s týmem Bomba Rovina, druhými semifinalisty jsou Stará garda Štětkovice B a Ševci Nový Knín.

 

 
Úvodní semifinálové utkání 1. ligy bylo sehráno už v pátek 5. dubna, Hokejisté HC Zvírotic v něm porazili HC Delikomat 6:1 (2:1, 2:0, 2:0). Druhé semifinále mezi prvoligovými mužstvy Staré gardy Štětkovice a HC Rožmitálu pod Třemšínem je na programu v sobotu 6. dubna. Odvetná semifinálová utkání sehrají obě dvojice v pondělí 8. dubna.V neděli 7. dubna začínají semifinálové zápasy 3. ligy, odvety sehrají dvojice HC Čerti Křepenice vs. Bomba Rovina a Stará garda Štětkovice B vs. Ševci Nový Knín ve středu 10. dubna. Druholigová semifinále uvidí diváci mezi mužstvy HC Matadores – HC STROS v sobotu 6. dubna a o den později i utkání SK Marila Votice – HC Kńovice. Odvetná semifinálová utkání druhé ligy jsou na programu v úterý 9. dubna.
 
 
Vítězové všech tří turnajových lig se pak jednokolově střetnou ve finále, ty jsou na sedlčanském zimním stadionu na programu v sobotu 13. dubna. Už v půl jedenácté dopoledne je na programu finále 3. ligy, v půl druhé odpoledne pak finále 2. ligy a závěr celého osmého ročníku obstará od sedmnácti hodin finále 1. ligy. Vítězové jednotlivých lig převezmou po zápasech ligové poháry, vítěz 1. ligy pak z rukou starosty města putovní pohár.
 

Zdroj: Sedlčanský kurýr