Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Cetos Příbram - HC River Boys Zvírotice

 

Zápas naši hoši odehráli výborně. Nenechali soupeře ani vydechnout. V tomto utkání proti Cetosu skórovali tito hráči:  dvakrát František Belej, stejný výborný výkon předvedl navrátilec Kamil Benko, po jednom gólu dali Petr Tylich a Tomáš Lukšan.
 
Za tento zápas jsme byli vyloučení pouze jednou na dvě minuty a protihráči dvakrát na dvě minuty.
 
O zápase řekli:
 
„Obávané utkání se nekonalo, tým Cetosu hrál pouze se sedmi hráči. Náš tým se nedostal celý zápas do tempa, tak nezbylo než vyhrát.“ řekl Pavel Tylich.
 
Lukáš Pejsar o zápase prohlásil: „ Utkání se odehrálo ve vlažném tempu. Žádné překvapení se nekonalo, utkání bylo rozhodnuté po 1. třetině. Druhou třetinu jsme přistoupili na soupeřovu hru a ve třetí třetině jsme potvrdili naší převahu, přidali jsme další góly. Hvězdou utkání byl navrátivší se Kamil Benko, který při svém premiérovém zápase vsítil dva góly. Výborný výkon podal také Dušan Matějka, který vychytal „0“. Borec na konec byl Karel Hřídel, jenž se neudržitelně nadchl k nádhernému sólu přes celé hřiště, kdy kosmickou rychlostí ujel všem. Bohužel jeho zakončení přišlo až 5 vteřin po siréně.“
 
Doufejme, že tým kvalitní výkony udrží a letos bude pohár náš.