Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Rezek – manažerem, úplnou náhodou

12. 12. 2011

Jaké máš koníčky?

Squash , hokej jako divák

Je o Tobě známo, že si shodil s úspěchem nadbytečná kila a držíš si to? Jak si to dokázal? Měl by si nějakou radu, pro ty co by potřebovali zhubnout?

Ze 130kg na 80kg k současným 94 ! Recept je jednoduchý Dieta , squash 3x týdně , horské kolo a náruživá manželka.

Když si byl malý kluk, čím si chtěl být?

Vojenský pilot a dopadlo to jako vojenský letecký mechanik. Čas tak rychle letí , že letadla která jsem opravoval jsou již v muzeu nebo byla sešrotována.

Jako dítě, dělal si nějaký sport závodně?

Fotbálek 8 let za žáky v Dolních Břežanech. Dokonce jsem i jeden zápas chytal druhou půli a prohráli jsme 25 : 0 , ale já byl lepší dostal jsem jen 12 gólů !  Prostě s talentem se člověk musí narodit.

Na to jestli si potkal tu pravou se Tě nemá cenu ptát, máš moc krásnou ženu, takže předpokládám, že ano. Prozradíš nám, jak si s ní dlouho?

Jsme spolu již krásných 15 let.

Nezadané kluky z týmu, by určitě zajímalo, jak si sbalil takovou krásnou a příjemnou ženu, dáš jim nějakou radu?

Je to stejné jako s talentem ve sportu. S tím se musí člověk narodit. Rada ? Zaměřit , chytit , nepustit

Jak si se dostal k hokeji?


Náhodou přes kamaráda.

Hrál si někdy hokej?

Hrál na nejnižší možné úrovni ( Níž už to nejde). Neumím bruslit !!!!!

Co Tě přivedlo k zvírotickému mužstvu?

Absolutní náhoda. Jednou jsme šli s kamarádem do hospody na zimáku v Příbrami. Tam seděli takový ,, Divný lidi“ a zrovna probírali nějaké věci okolo Zvírotického mužstva. Najednou někdo řekl : Potřebujeme pokladníka! (Poznámka redakce: manažera) Co ty ? Zeptali se . A už jsem se z toho nevykroutil. I když mě viděli poprvé tak my byl svěřen velmi důležitý post( Nikdo ho nechtěl dělat). Zřejmě mám na to ksicht po tátovi. Ten byl předseda MNV.

Máš nějaké přání, co by mohli v hokeji „zvírotičtí hoši“ dokázat?

Jednoznačně vyhrát pohár !!!!!!!!!

Tvůj starší syn hraje taky hokej, připojí se do budoucna do zvírotického týmu?

Samozřejmě , ale bude to mít těžké se do něj dostat ! Vždycky jsem mu říkal : Když budeš makat a budeš dobrý tak jednou možná můžeš hrát za ZVÍROTICE !!!

    Děkuji Petrovi za odpovědi na otázky.  Všichni přejeme manželům Rezkovým ještě minimálně 30 let spokojeného soužití. Věříme, že za pár let zvírotický tým bude bohatší o dva šikovné hokejisty, které Rezkovi vedou odmala k hokeji.