Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohár starosty za 7. ročník jede počtvrté do Štětkovic

9. 4. 2012

 O velkonoční neděli od 18.30 hodin zkřížili hokejky s nadějí na získání nejprestižnějšího poháru letos naposledy centři RB Zvírotic a SG Štětkovic. Výsledek prvního duelu dával větší teoretickou naději hráčům RB, kterým k získání trofeje stačilo remizovat.

   Průběh utkání zřejmě nemá cenu popisovat, protože na stadionu byli zřejmě všichni, kteří se o místní hokej zajímají, takže to každý viděl na vlastní oči.
   Tedy jen v kostce. V naprosto perfektní divácké atmosféře se utkání vyvíjelo lépe pro štětkovické, kteří v základní hrací době vrátili zvírotickým porážku a vyhráli 6:1. Na řadu přišlo prodloužení na 5 minut s "náhlou smrtí" ve čtyřech hráčích na obou stranách. Jenže v jeden moment rozhodčí napočítali na ledě zvírotických hráčů pět a poslali je do oslabení ve třech. Za tohoto početního stavu štětkovický kapitán Radek Válko prostřelil Dušana Matějku a ukončil tak nejen utkání, ale celý letošní turnaj a tím pádem zajistil putovní pohár starosty města již počtvrté pro SG Štětkovice.

 

 

Pokud se chcete podívat na krátký videoklip ze soupeření obou mužstev, k dispozici je zde. Je sice natočen dříve, ale moc pěkně ilustruje jejich vzájemné souboje.

 

 

V průběhu tohoto finále byli také vylosovány 3 vstupenky návštěvníků stadionu, kteří je vkládali do slosovacího osudí (nechtělo se potvora ani otevřít) po celou sezonu.

Dopadlo to takto:
- 365 piv od vysokochlumeckého pivovaru získal Jan Máša z Líchov
- přívěsný vozík za osobní automobil od fy Adal Sedlčany získal Luboš Zburník ze Sedlčan
- minikrosový motocykl od fy Motocentrum Hončík a zimního stadionu získal Tomáš Dikun ze Sedlčan.

Zdroj: www.stadionsedlcany.eu