Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC River Boys Zvírotice - Stars

              Ve středu 19.10. hoši ze zvírotického týmu předvedli výbornou hru. Kde fanouškům předvedli skvělou hokejovou hru. Vyhráli nad soupeřem 9:4.

              Hokejová nadvláda zvírotického mužstva byla cítit od začátku zápasu. První gól dal Petr Tylich, skoroval ještě dvakrát. Dva góly soupeřům do brány vstřelil Tomáš Lukšan. Jedním gólem potrestal soupeře i Jaroslav Vyhnal. A závěrečné tři góly dal výše zmiňovaný František Belej, který hrál svůj první zápas v této sezóně.

               Udělené tresty za zápas byli na naší i soupeře straně vyrovnané. Z obou týmu rozhodčí vylučoval celkem třikrát po dvou minutách.

               Trenér Pavel Tylich o zápase řekl: ,,S příchodem Františka Beleje se změnil náš herní projev první lajny a to rozhodlo. Malinovka se konečně trefil (Jaroslav Vyhnal) pozn. redakce"

              Jaroslav Vyhnal po zápase prohlásil: " I když jsme hráli v početní převaze, tak jsme nic nepodcenili a hráli na plno. Vystřelil jsem na bránu a gólman to podcenil. Brankář chtěl rozehrát puk, ale nevšiml si, že už dostal gól. Zápas se mi líbil, bylo tam hodně šancí a gólů.

               Všichni fanoušci doufájí, že hochům tohle tempo vydrží a že František Belej bude oporou týmu v těžších zápasech.