Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC River Boys Zvírotice – HC Olbramovice

26. 11. 2011

 

Pokud jste byli v sobotu 26.11. na hokejovém zápase HC River Boys Zvirotice proti HC Olbramovice. Měli jste možnost vidět, jeden z dalších pěkných zápasů sedlčanské ligy.
 
„Zvírotičtí hoši“ předvedli další pěkné herní výkony. Hoši se předvedli hned v prvních třech minutách zápasu, kdy protihráči uštědřili dva góly. Jejich hra byla tentokrát hokejovým baletem. Nikdo už od začátku nemohl pochybovat o jejich výhře.
 
Soupeře nikdo z týmu předem nepodceňoval. Minulou sezónu se jim povedlo nad „zvírotičáky“ jednou vyhrát. Proto jim šanci na výhru nikdo neodepíral. Ale hned na začátku River Boys bojovali jako lvi a tak vyhráli s nádherným výsledkem 7:1.
 
Petr Tylich a František Belej skórovali do soupeřovi branky hned dvakrát. Jedním gólem podarovali soupeřovu branku Maksim Dudukin, Karel Hřídel a Jan Řanda.
 
Na trestné lavici jsme si za celý zápas poseděli 8 minut a protihráči dvakrát tolik, takže celých 16 minut.
 
Jan Řanda po zápase řekl: „ Soupeře jsme rychle přehráli a zaskočili rychlými góly. Karel, Franta, Petr a už to bylo. Následně jsme polevili a soupeř nás tlačil ostrými zákroky do těla. Drama jsme ale nedopustili. Škoda toho gólu.“
 
„ Olbramovice mě nepřekvapily letos mají slabé výkony. Rozhodli rychlé góly, pak jsme si hlídali výsledek, což se nám podařilo“ Pavel Tylich.
 
Další zasloužená výhra v tabulce zápasů. Doufejme, že budeme ve vítězné řadě, stále pokračovat.