Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC River boys Zvírotice – DSK Daleké Dušníky

Zápas s Dalekými Dušníky potvrdil dobrou kondici  zvírotických hráčů. I přesto, že jsme se tentokrát nesešli v plném počtu. Zvládli jsme vyrovnaný zápas přetočit na naši stranu a vyhrát s krásným skóre 5:3.

 

První gól dal Radek Čanda s asistencí Pavla Sedláčka. Podruhé skóroval s asistencí Františka Kadiče, Petr Tylich, považovaný za nejlepšího hráče týmu. Dva góly do soupeřovi branky se povedlo uštědřit Maksimu Dudukinovi. Petr Tylich úspěšně skóroval ještě jednou a to za asistence Karla Hřidele.

 

Vyloučení jsem absolvovali za celý zápas pouze jednou, na rozdíl od protihráčů. Od nás byl vyloučen na dvě minuty Petr Tylich za „vysokou hůl.“ Soupeř byl vyloučen celkem pětkrát, z toho čtyřikrát na dvě minuty a jednou na deset minut.

 

Tento zápas jsme byli vystaveni tvrdým faulům soupeře. Málem jsme přišli o jednoho hráče. Jeden z soupeřů atakoval Michala Šedivého, který nebyl schopný po tomto nájezdu schopen sám odjet na střídačku. Po menší pauze se dokázal vzpamatovat a dohrál zápas do konce.

 

O zápasu řekli:

Trenér Pavel Tylich: „Zápas s Dušníky byl jako, vždy těsným výsledkem. Houževnatý soupeř, který nám nesedí. Přesto jsem o vítězství nepochyboval.“

 

 „Zápas byl jako vždy od první minuty v tempu. Jen soupeř to tempo vydržel  s námi, ale jen do konce druhé třetiny, pak už jsme vedli zápas ve svých rukách. Můžu s upřímností říct, že největší palič ve třetí třetině sem byl já. Jinak všem děkuji za předvedený výkon.“ prohlásil Karel Hřídel.

 

Příští zápas 1.10. 2011 se utkáme se silný soupeřem SG Štětkovice. Všichni doufáme, že si udržíme řadu výher. V neděli 2.10. se můžete těšit na info ze zápasu i na rozhovor s kapitánem týmu Milanem Hájkem.

                                                         

                                                                                          Vaše Štěpánka :-*