Jdi na obsah Jdi na menu
 


Se zpožděním se dostávám k našemu zápasu proti SK Cetos. Oba týmy nastoupily do zápasu v nekompletní sestavě. Samotný úvod zápasu nám nevyšel, hráči Cetosu byli ve všech směrech lepší a na naší branku se valil jeden útok za druhým. Náš útok v té chvíli prakticky neexistoval, protože za celou 1. třetinu jsme branku Cetosu neohrozili. V 11. minutě, při vyloučení našeho hráče, poslal soupeře do vedení, střelou pod horní tyčku Bohdan Pašek. To byla jediná branka 1. třetiny.

Úvod třetiny druhé nám vůbec nevyšel. Po špatné rozehrávce naší obrany se ke střele dostal Přemysl Mlčoch a zvýšil na 2:0. V té chvíli to vypadalo na jasnou záležitost. Ve 20. minutě se nám naskytla možnost přesilové hry, ve které ukázal svůj důraz Aleš Huml a snížil na 1:2 z našeho pohledu. Neuběhla však ani 1 minuta a Přemek Mlčoch vrátil střelou přes obránce svému týmu 2 gólové vedení. Další kontaktní branku se nám povedlo vstřelit opět v přesilové hře a postaral se o ní střelou od modré Petr Tylich. Závěr třetiny jsme dohrávali v 2 násobném oslabení, ale už to vypadalo že do konce 2. třetiny branka nepadne. Pak jsme však přišli o puk, který jsme měli jasně pod kontrolou a opět Přemek Mlčoch upravil 2 sekundy před koncem na 4:2.

Třetí třetina byla ve znamení naší marné snahy o zvrat a zadruhé straně s bezproblémovým hlídáním si 2 brankového náskoku. Jiskřičku naděje vykřesal ve 43. minutě Petr Tylich, který zakončil brankou krásný slalom přes celé hřiště. Jak se však ukázalo, tato branka přišla příliš pozdě, soupeř si již náskok s přehledem pohlídal a nepustil nás ani k powerplay.

Příští zápas hrajeme proti obhájci prvenství Stará Garda Štětkovice.