Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Další úspěšný zápas máme za sebou. Vítězství se však tentokrát nerodilo vůbec lehce. Hned úvod zápasu se dá hodnotit jako tragický. Od úvodního buly nás soupeř jasně předčil v rychlosti a nasazení. První branku jsme obsrželi po samostatném úniku Jana Fáry a následné dorážce a následná dorážce Karla Rady. Tato branka nás vůbec nenastartovala, a i nadále jsme pokračovali ve velice vlažném výkonu. Další trest přišel v 9. minutě, po střele Dušana Pudila. Prohrávali jsme 2:0. Prapor zvedl Michal Šedivý, který ranou od modré ve 12. minutě snížil na 2:1. Neuběhla však ani minuta a po další lehkovážné chybě, kterou potrestal Jan Fára, jsme ztráceli opět 2 góly. To bylo manko, se kterým jsme vstupovali do 2 třetiny.

Druhou část jsme začali v oslabení, které jsme úspěšně ubránili. Jen co naskočil na led potrestaný Franta Větrovský, dostal se do přečíslení společně s Milanem Hájkem, který se ukázal jako správný kapitán a snížil na 2:3. Tato branka konečně nakopla tým k větší aktivitě. Od té doby jsme byli jasně lepším týmem. Brankově se naší převahu podařilo vyjádřit Petru Tylichovi, který dvakrát překonal brankáře Blackmilk. Ve druhé třetině jsme tedy skóre dokonale otočili.

Třetí třetinu jsme však opět polevili a Jan Fára ze samostatného nájezdu vyrovnal. Za stavu 4:4 jsme se opět strachovalï o výsledek. Naštěstí perfektně zafungovala spolupráce Dana Suka a Franty Větrovského. Dan Suk v pozici nahrávajícího, Franta Větrovský v pozici střelce zajistili 2 gólový náskok a vedení 6:4. Tímto jsme získali definitivní klid do závěrečných minut a utkání dovedli do vítězného konce.

Velké poděkování patří všem fanouškům, kteří se opět sešli ve velice hojném počtu. Pevně věříme, že si jejich přízeň udržíme i v dalším zápase, ve kterém změříme síly s mužstvem SK Cetos Příbram.