Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas proti týmu Matadores jsme byli nuceni, díky několika absencím, odehrát v neúplné sestavě. Koučováním mužstva byl za nepřítomnosti trenéra Pavla Tylicha pověřen zraněný Karel Hřídel. Úvod zápasu byl velmi opatrný. Rozhodčí drželi od začátku velmi přísný metr, proto si oba týmy mohly vyzkoušet dosytosti hru v oslabení i v početní výhodě. Závěr třetiny jsme odehráli ve 2 násobném oslabení, nicméně soupeř i přes více než minutové obléhání naší branky gól nevsítil. První třetina skončila bezbrankově.

Úvod druhé třetiny nebyl pro nás příliš šťastný. Po zaváhání našich obránců se k puku dostal dostal Aleš Nacházel a střelou z poměrně ostrého úhlu zaskočil brankáře. Odpověď však za nedlouho přichystal Lukáš Pejsar, který po přihrávce Jardy Střesky překrásnou střelou pod víko, vymetl pavučiny v brance Matadores. Z vyrovnání jsme se však ani příliš dlouho neradovali, neboť Aleš Nacházel v přesilové hře vrátil do branky brankářem vyražený puk. Bylo to 2:1. Jednobrankový rozdíl však zanedlouho smazal Franta Větrovský, kterému opět přihrál Jarda Střeska. Jestliže v první třetině si moc gólových momentů diváci neužili, ve třetině druhé museli být spokojeni. Další výpad do naší obrany podnikl opět Aleš Nacházel a zkompletoval tak hattrick. I do třetice se nám však povedla rychlá odpověď, Pavel Sedláček krásně vybídl ke skórování Petra Tylicha, který určil stav po druhé třetině 3:3.

Závěrečnou část jsme začali parádně. Pavel Sedláček fantastickou zadovkou našel před prázdnou brankou opět Petra Tylicha, který nás poprvé v zápase poslal do vedení. Jednogólový náskok jsme hájili až do 8. minuty závěrečné třetiny. Po prohrané buly a následné překvapivé střele však vyrovnal Pepa Šrajn. Vedení na naši stranu strhl svým třetím gólem v zápase Petr Tylich, třetí asistenci v zápase si připsal Jarda Střeska. Definitivni pečeť našemu vítězství dal Michal Šedivý, který dalekonosnou střelou tak trochu nachytal brankáře Matadorů v nedbalkách.

I v oslabení jsme dokázali vybojovat do tabulky nesmírně cenné 2 body. Skvělou práci pak odvedl na střídačce Karel Hřídel.