Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po delší době se dostávám k aktualizaci odehraných zápasů. Poslední článek byl ze zápasu proti Bomba Rovině. Tento zápas měl nakonec zcela nečekaně dohru u PK. Hráčům Bomba Roviny byl zjištěn neoprávněný start jednoho z hráčů. Výsledek byl upraven z 5:1 na 5:0. Ještě než se podrobněji vrátím k poslednímu zápasu, zrekapituluji v rychlosti i ostatní odehrané zápasy.


 

Zvírotice-Matadores

4:3


 

Tradičně tvrdé utkání s tímto soupeřem skončilo těsnou naší výhrou. 3 minuty před koncem trefil výhru od modré čáry Michal Šedivý. Nervózní průběh dokresluje i fakt, že v utkání byl uložen 5 hráčům vyšší trest.


 

Kačeři Příčovi- Zvírotice

2:2


 

Zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Brzy jsme prohrávali 1:0. Ve druhé třetině se podařilo vyrovnat. Branku vstřelil Aleš Huml. Do vedení nás ve 3. třetině poslal Franta Větrovský, který se trefil proti svému bývalému týmu. Vedení jsme však neudrželi a soupeř vyrovnal na konečných 2:2. Změnu skóre už ani nepřineslo ani několik dobrých příležitostí na jedné či druhé straně.


 

Zvírotice- Olbramovice

8:1


 

Zápas odstartovali využitou přesilovou hrou olbramovičtí, ale o chvilku později vyrovnal při stejné výhodě Petr Tylich. V zápase se nám dařilo prakticky vše. Když k tomu přičteme velký návrat Dana Suka do sestavy, který svůj návrat okořenil brankou. Nikdo nebude asi překvapen, když právě toto utkání nazvu jako doposud nejpovedenější v letošní sezóně.


 

Old Boys- Zvírotice

1:7


 

Výsledek je pro „staré pány“ až příliš krutý. Útok Petr Tylich-Aleš Huml- Franta Větrovský byl ten večer prakticky k nezastavení a 6 brankami rozhodl zápas zcela jasně v náš prospěch. Druhá jasná výhra v řadě znamenala, že jsme se trochu odpoutali od vyrovnaného středu tabulky na více než 1 bod.


 

AHC Nový Knín- Zvírotice

3:4


 

Utkání, ve kterém jsme soupeře nechali vrátit do utkání, když jsme vedli už 2:0. Soupeř toho směrem dopředu moc nepředvedl. Dá se říci, že z minima vytěžil naprosté maximum. V sestavě jsme přivítali dalšího navrátilce, Tomáše Nováka, který nakonec rozhodl o naší těsné, ale vzhledem k předvedené hře obou týmů naprosto spravedlivé výhře.


 

Franta Větrovský zničil 3 góly Dušníky


 

Nástup jsme měli tentokrát naprosto raketový. Už v první minutě zužitkoval Franta Větrovský přihrávku Petra Tylicha. V první třetině jsme soupeře jasně předčili pohybem a z toho plynuly další šance, které jsme si vytvořili. Hodně aktivní byl zejména Michal Šedivý, který jen v první třetině vyslal na soupeřovu branku 5 střeleckých pokusů. Druhou branku jsme v 7. minutě přidali opět zásluhou Franty Větrovského, který parádní střelou přes obránce nedal brankáři žádnou šanci. Ve 12. minutě pak opět po přihrávce Petra Tylicha zkompletoval Franta Větrovský čistý hattrick.

3:0 byl stav po 1. třetině.

Ve druhé třetině jsme pak zcela nepochopitelně vypadli z tempa a dostali soupeře do přečíslení, které jsme častokrát zastavovali pouze za cenu faulů. Trest přišel ve 22. minutě, krátce po ubráněném oslabení snížil na 1:3 Zdeněk Bumba. Obdržená branka nás příliš nevzrušila pokračovali jsme i nadále ve vlažném výkonu, naštěstí soupeř se ke kontaktnímu gólu nedostal. Do kabin se šlo za stále příznivého stavu 3:1.

Závěrečná třetina už pak byla ve znamení naší snahy neudělat chybu. To se nám někdy dařilo pouze s vypětím všech sil. Zejména těžké období nastalo při soupeřově přesilové hře 5:3. Naštěstí se Dušníkům nepodařilo žádnou z příležitostí využít. Když pak Milan Hájek, po přihrávce koho jiného, než nejlepšího hráče zápasu Franty Větrovského, zvýšil ve 44. minutě na 4:1, bylo o majiteli 2 bodů rozhodnuto.

První polovinu základní části končíme i přes ne příliš povedený začátek na 3. místě, s 1 bodovou ztrátou na 1. mužstvo Rožmitálu.