Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další zápas jsme sehráli proti největšímu překvapení letošního ročníku, týmu Bomba Rovina. Před zápasem trenér udělal několik změn v sestavě, které se pozitivně projevily na naší hře. Náš úvodní nápor však ztroskotal na výborně chytajícím brankáři Roviny. Nerozhodný výsledek vydržel až do 9. minuty. V té se soupeř dostal k přečíslení a po několika neúspěšných dorážkách, puk za brankářova záda přeci jen dopravil Roman Božek. Přes výraznou převahu jsme první třetinu 1:0 prohráli.

Od druhé třetiny jsme se začali prosazovat i střelecky. Kouzlo brankáře Bomby nejprve odčaroval svým důrazem Milan Uhlík. Ve 21. minutě jsme už vedli, když Aleš Huml zakončil kombinaci s Petrem Tylichem a střelou nad rameno, nedal brankáři šanci. Soupeře jsme prakticky nepouštěli ze třetiny. Pouze vynikající výkon brankáře držel Bombu ve hře. I on byl však krátký ve 27. minutě na přesilovkovou souhru Milana Uhlíka a Aleše Humla. Do kabin jsme tedy šli s velice nadějným náskokem.

I v posledním dějství jsme pokračovali v dobrém výkonu. Naše šance však většinou končily na skvělém brankáři. Ve 35. minutě se za obránce dostal kapitán Milan Hájek a střelou k tyči zvýšil na 4:1. Závěr zápasu se dohrával už spíše z povinosti. Hráči Bomby už neměli síly na to, aby zápas ještě zdramatizovali. Sladkou tečku za zápasem pak udělal Lukáš Pejsar, který zcela nezištně našel před úplně prázdnou brankou Milana Uhlíka, ten v pohodě zvýšil na 5:1.

V zápase s Bomba Rovinou jsme si opět dokázali, že porazit můžeme kohokliv, v případě, že všichni hráči odevzdají 100% výkon.