Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas proti oslabenému Rožmitálu jsme začali nervózně. Prakticky celá první byla ovlivněna sérií vyloučení na naší straně. Do výraznější šance se dostal prakticky pouze Franta Větrovský, ale svůj samostatný nájezd nevyřešil dobře. V 9. minutě, při dalším našem vyloučení se vydal do útoku Petr Tylich, z druhé vlny vydatně podporovaný Frantou Kadičem. Petr Tylich dokázal výborně přihrávku a Franta Kadič premiérovým gólem v dresu Zvírotic otevřel skóre. Další branky už do konce třetiny nepadly.

Úvod druhé části jsme začali dvojnásobnou přesilovkou. Při té naservíroval puk před odkrytou branku Michal Šedivý Frantovi Větrovskému, který ho dopravil podruhé do branky Rožmitálu.

Poté už nastaly velké chvíle Aleše Humla. Svůj 5 gólový večer odstartoval osvedčenou spoluprácí s Petrem Tylichem. Co funguje není potřeba mněnit, proto si stejnou spolupráci tito dva zopakovali o chvili později znovu. Vedení 4:0 vneslo klid na naše hole. Spousta pěkných šancí zůstala nevyužita. Pátou branku zařídil opět Aleš Huml, který dokázal tečovat střelu Franty Kadiče. Po dvou třetinách se odcházelo do kabin za stavu 5:0.

Závěrečnou pasáž hry odstartoval opět Aleš Huml, bod za asistenci si připsal Lukáš Pejsar. Za stavu 6:0 se dostal ke slovu také soupeř. V přesilovce na 6:1 snížil Pavel Bláha. Na odpověď jsme však nečekali příliš dlouho, neboť muž zápasu Aleš Huml zvýšil na 7:1 po samostatné akci. Poslední slovo měl však nakonec stejně soupeř. Opět v pesilové hře vystřelil Zbyněk Květoň, jeho si ve vzduchu našel Roman Braun a sklepl jej podruhé do naší branky. Upravil tak skóre na konečných 7:2.

Po velmi dobrém týmovém výkonu a mimořádné gólové potenci Aleše Humla, jsme porazili Rožmitál takřka přesně po 2 letech. Nutno však dodat, že hráči absencemi zdecimovaný tým Rožmitálu působil velice odevzdaným dojmem.

Příští zápas nás čeká až 13.2. proti týmu Matadores, doufáme opět ve skvělou podporu fanoušků.