Jdi na obsah Jdi na menu
 


S velkým zpožděním se dostávám k článku o zápase s Dominem. Domino, které poslední 3 své zápasy vyhrálo, nastoupilo velmi zostra. Po několika úvodních střelách se ve 4. minutě dostal sám před brankáře Karel Polesný a po jeho střele mezi betony jsme prohrávali 1:0. Náš tým hrající pouze na tři obránce a dva útoky se prakticky celou první třetinu bránil. Brankáře Domina jsme zaměstnali pouze 4 propagačními střelami. Už to vypadalo, že třetinu zakončíme pouze 1 gólovou ztrátou, ale ve 14. minutě se dostal k puku Petr Nohýnek, který ač v pádu, tak trefil krásně pravý horní roh naší branky a zvýšil na 2:0.

Ve druhé třetině jsme přeci jenom hru vyrovnali a začali jsme se více tlačit do střeleckých pokusů, první branku však vstřelil až ve 29. minutě při přesilové hře od modré čáry Michal Šedivý. Ve druhé třetině jsme i vyrovnali počet střel na branku. Nejvíce se o to zasloužil právě Michal Šedivý, který svými 7 střelami během druhé třetiny, většinou ze středního pásma, dělal brankáři Domina dost práce. Vyrovnat se však do přestávky nepodařilo.

Třetí třetinu jsme nezahájili příliš dobře. Ke slovu se spíše dostávali hráči Domina. Ve 36. minutě se po velkém závaru před naší brankou odrazil puk k Mírovi Procházkovi, který už neměl potíže jej poslat do prázdné branky. Za stavu 3:1 se zdálo, že zápas je rozhodnut, ale 9 našich hráčů předvedlo skvělý závěr. Nejdříve snížil při přesilové hře na 3:2 ve 39.minutě Petr Tylich, kterému přihrál Milan Hájek. Ve 40. minutě jsme pak dostali možnost hrát další přesilovku. Tuto obrovskou příležitost na vyrovnání jsme však nevyužili, neboť se nám vůbec nedařilo rozjet útok. Až v samém závěru dostal puk do plné rychlosti Petr Tylich, kterého soupeř dokázal zastavit pouze za cenu dalšího faulu. Následný přesilovkový reparát už dopadl dobře, neboť Michal Šedivý našel před brankou osamoceného Davida Ryšánka, který 2 minuty před koncem vyrovnal na konečných 3:3.

Vzhledem k průběhu utkání a skutečnosti, že jsme do zápasu nastoupili pouze s 9 hráči v poli, má remíza z tohoto zápasu pro nás cenu vítězství. Nezbývá jen doufat, že hráči, kteří na zápase chyběli zlepší svůj přístup.

 

 

 

Řekli po utkání:

 

 

 

Trenér Pavel Tylich: ,, Naše oslabené mužstvo podalo jeden z lepších výkonů, ale proti stále se lepšícímu soupeři to na vítězství nestačilo. Děkuji hráčům, že se vydali ze všech sil.“

 

 

 

Michal Rýdl: ,, Na to že jsme hráli v 9 hráčích to dopadlo velice dobře. Při troše štěstí jsme mohli i vyhrát.“

 

 

 

František Kofroň: ,, Jsem rád že jsme neprohráli, všem zúčastněným patří dík.“