Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opět pouze na 2 pětky jsme odehráli zápas proti Novému Knínu. Hned první minuty naznačili, že se bude hrát oboustranně svižný hokej. První velkou šanci měl David Ryšánek, ke kterému se dostal odražený puk, ale svou střelou trefil pouze tyčku. Po několika dalších šancí, při kterých Knín podržel brankář Pavel Chmelík se do obrovské šance dostal také soupeř, ale samostatný nájezd neproměnil. Obraně Ševců dělala největší problém naše dvojice David Ryšánek- Karel Hřídel, která se nápaditou kombinací dostávala často k zakončení, dlouho však bez gólového efektu. Udeřilo až v 10. minutě, kdy David Ryšánek doklepl puk do odkryté branky. Ve 13. minutě však střelec úvodní branky putoval na trestnou lavici. Po 1. ubráněné minutě jsme při pokusu o vyhození trefili protihráče tak nešťastně, že se Zvíroťák v dresu Knína, Radek Čanda, dostal sám před branku a střelou kolem ruky brankáře vyrovnal na 1:1.

Druhou třetinu jsme pokračovali v aktivní hře, svou převahu jsme i začali vyjadřovat brankově. Ve 20. minutě po přihrávce Davida Ryšánka dostal ke střele z mezi kruhů Karel Hřídel, kterou umístil do levého rohu tak razantně, že brankář neměl nejmenší šanci. Ve 26. minutě se pak při dalším oslabení dostal do samostatného úniku Milan Hájek, kterému naproti vyjel brankář. Pokus o překvapivý výpad mu však vůbec nevyšel, protože po Milanově elegantní kličce a střele do úplně prázdné brány jsme vedli už 3:1. Další branku pak přidal ve 29. minutě téměř neudržitelný Karel Hřídel, který střelu z otočky poslal nad rameno klečícího gólmana a upravil na 4:1 po dvou odehraných třetinách.

Závěrečnou třetinu jsme pak chtěli hrát tak, abychom neudělali zbytečnou chybu, kterou bychom vrátili soupeře zpět do hry. Hra už neměla takové tempo jako v úvodních dvou třetinách. Z poklidného průběhu závěrečné třetiny nás probrala obdržená branka 7 minut před koncem zápasu. Druhá branka mohla vlít krev do žil Ševcům.  Závěrečný nápor se však nekonal a naopak Milan Hájek v dvojnásobné přesilovce pečetil na konečných 5:2.

Další zápas sehrajeme v sobotu 24. ledna už od 9:30 proti týmu Blackmilk.

 

 

 

Řekli po zápase:

 

 

 

Trenér Pavel Tylich: ,,Podali jsme slušný výkon, který stačil na vítězství. Všem hráčům za předvedený výkon děkuji.“

 

 

 

Michak Šedivý: ,, I když jsme byli v neúplné sestavě, podali jsme jako tým vyrovnaný výkon. Oproti minulým zápasům jsme zpřesnili přihrávky, zbytečně se nezbavovali puku a a kontrolovali celé utkání.“