Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 9. 2008

V neděli 14.9. od 20:20 to vypukne. V dlouho očekávané prvoligové premiéře změříme síly s čtvrtfinalistou loňského poháru HC Kačeři Příčovy. Příčovy v loňském ročníku poháru jen těsně prohráli boj o semifinále s pozdějším vítězem poháru Tatran Stars.

Náš tým prošel přes léto několika změnami. Několik hráčů ukončilo působení v klubu. Do nového ročníku vstupujeme bez Petra Kadeřábka, který přestoupil do Strosu, Kamila Benka který je nyní v Anglii, navíc mu vedení soutěže neumožnilo start v letošním ročníku poháru. Do ledna nemůžeme počítat ani s Danem Sukem a Tomášem Novákem. O důvodu jejich absence jsem se již několikrát zmínil v předchozích článcích. Místo nich byli do týmu přišli David Ryšánek a Aleš Furch, kterého nám vedení kvůli porušení bodu 4d v propozicích poháru vyškrtlo. S takovým rozhodnutím jsme se samozřejmě smířili. Je jen škoda, že pravidla neplatí pro všechny týmy stejná, protože hráč Rožmitálu Milan Čejka toto pravidlo evidentně porušuje také viz. www.hokej.cz., kde ve statistikách druhé ligy snadno nalezneme kartu hráče vedeného několik sezón ve druholigovém Sokolově. Dále byla domluvena spolupráce s týmem RAD Příbram, hrající příbramskou neregistrovanou soutěž, o vzájemné výpomoci při nedostatku hráčů

Zpět k nedělnímu soupeři. Příčovy přes léto také dost posílili. Přišli Eda BílikJoanisem Dallasem, kteří jistě budou posilami. V loňské sezóně tým Příčov spoléhal na výkon prvních dvou pětek. Třetí pětka se do zápasů dostávala spíše sporadicky. Důležitý bude pro soupeře také výkon brankáře Marka Papeže, který patřil k nejlepším prvoligovým brankářům loňské sezóny.

Doufáme v podporu našich fandů, jako tomu bylo v minulé sezóně. Budeme to potřebovat, protože sezóna bude dost náročná.