Jdi na obsah Jdi na menu
 


První přípravný zápas jsme sehráli tuto sobotu s HC Kačeři Příčovy.Vzhledem k vysoké absenci hráčů u obou týmů se na každé straně objevili hráči, kteří v pohárové soutěži nenastoupí. Za Příčovy nastoupil hráč Ondřej Pekárik, který má ambice probojovat se do reprezentačního týmu České Republiky pro letošní mistrovství světa hráčů do 20 let. Za nás pak hráč příbramského A-týmu Lukáš Flieger.
Příčovští začali zápas velmi aktivně a i přes naše chvilkové vedení to byli oni, kdo diktoval tempo. Po polovině zápasu byl stav 3:1 pro Kačery.
Po krátké přestávce jsme konečně začali zaměstnávat brankáře soupeře. Výsledkem toho všeho byla divoká přestřelka. Konečné skóre zápasu pro Příčovy 9:7 je toho důkazem.
Předvedená hra i výsledek nám ukázaly, že letošní sezóna, po odchodu několika hráčů základní sestavy nebude vůbec jednoduchá. Postup do play-off by byl obrovským úspěchem a podle mého názoru i stropem současného týmu.
Oproti loňské sezóně nemůžeme minimálně do Vánoc počítat s hráčem našeho nejproduktivnějšího útoku Danem Sukem, který je v Kosovu. Ze stejného důvodu bude chybět Tomáš Novák. Do Anglie odjede i náš nejproduktivnější obránce Kamil Benko a pracovní povinnosti zřejmě připraví o velkou část sezóny dalšího obránce, Patrika Eisenreicha. I přes téměř plnou soupisku bude velmi těžké tyto hráče nahradit. Soudě podle účasti hráčů na prvním tréninku(8) a prvním zápase (8), nezbývá si než přát, aby se nám vyhnuli boje o záchranu v první lize.