Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 3. 2008

Tentokrát nás čeká tým, který asi jako jediný v této sezóně dokázal uspořádat vlastní hokejový ples. Na tento ples, má mnoho hráčů z našeho týmu příjemné vzpomínky, protože program a organizace, byla zajištěna na velmi vysoké úrovni. Na příští rok můžeme všem jen doporučit.
Se soupeřem samotným jsme se na ledě potkali v poněkud kuriózní den. Dne 5. prosince jsme na čerty hráli zápas s HC Čerti Křepenice. Utkání jsme zvládli dobře, protože se nám velmi povedla především 1. třetina, kterou jsme vyhráli 5:0 a zápas v podstatě rozhodli.
Soupeř prochází v současné době herní krizí, protože se mu v letošním roce povedlo bodovat pouze jednou, když porazil HC STROS. Křepeňáci jsou momentálně na 8. pozici. Nejproduktivnějšími hráči jsou Lubor Křížek a Robert Mlejnek.
Zápas začíná tentokrát pozdě večer, to znamená ve 21:45, pozitivní však je, že v takto pozdní čas, hrajeme naposledy v této sezóně. Začátky posledních 3 zápasů jsou naplánovány na mnohem příznivější časy. Prosíme proto všechny fandy, aby nás přišli podpořit!!!