Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Od začátku se hrál celkem svižný hokej. Soupeř byl z počátku o něco aktivnější.V první třetině však kralovali na obou stranách brankáři, tak na světelné tabuli svítil stav 0 : 0.
Do druhého dějství jsme zařadili na vyšší rychlostní stupeň, soupeře jsme zatlačili do defenzívy, ale pokusy Kamila Benka, Michala Šedivého, Fandy Kofroně a dalších zůstaly nevyužity. Trefil se až ve 22. minutě Karel Hřídel, který využil přihrávky Kamila Benka za obránce a ze samostatného nájezdu skóroval. Byla to zároveň 100. vstřelená branka našeho týmu v sezóně. Dále jsme byli aktivnější, ale soupeř neustále hrozil, zejména po rychlých výpadech Libora Procházky, který několikrát ohrozil naší branku. Ve 28. minutě se nám podařilo utrhnout do 2 gólového vedení. Po akci Karla Hřídela zakončoval do poloprázdné brány Dan Suk, 2 : 0. To byl stav po dvou třetinách.
Do té třetí jsme šli s cílem neudělat chybu a nedostat tím soupeře zbytečně do hry. To se celkem dařilo, navíc po 4 minutách Kamil Benko po samostatné akci zvýšil na 3 : 0. Soupeř se však stále nevzdával a zle dotíral na naší branku. Ve 39. minutě se mu navíc podařilo snížit na 3 : 1. V závěru jsme však celkem s přehledem 2 gólový náskok uhájili a to i přesto, že jsme soupeři nabídli přesilovku pět proti třem.
Vítězství je pro nás cenné, protože bylo dosaženo proti velmi dobrému soupeři. Kňovice se sešli v plné síle a je jasné, že pokud by se takto scházeli celou sezónu, tak by zcela určitě byli na vyšší pozici, než je současné 7. místo. Navíc jsme hráli bez našeho nejproduktivnějšího hráče Petra Tylicha.
Utkání opět bez problémů zvládli rozhodčí, kteří tentokrát pískali ve třech. Skvělou atmosféru vytvořili již tradičně naši fandové, za což jim patří velký dík.

 

 

 

Řekli po zápase


Trenér Pavel Tylich:
V neúplné sestavě jsme zápas vyhráli velkou bojovností. Rozhodla zkušenost Karla Hřídela. Soupeř byl velmi houževnatý.

 

 Michal Vacek: Soupeř dobře bránil. Zpočátku jsme se nemohli prosadit. Po prvním gólu jsme se uklidnili a měli utkání pod kontrolou.

 

 Petr Kadeřábek: Dnešní zápas byl jedním z nejtěžších v sezóně. Chyběly nám hlavní opory, přesto jsme podali dobrý výkon a zaslouženě vyhráli.

 

 František Kofroň: Mužstvo nastoupilo výrazně oslabeno. V 1. třetině jsme se trápili a byli nervózní. Po vstřelení úvodního gólu jsme se uklidnili a začali hrát naší hru. Velký dík patří brankáři, který podal skvělý výkon.