Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po 14 denní pauze opět vyjedeme na led k mistrovskému zápasu. Naším soupeřem tentokrát budou HC Kňovice. Tým, který si v minulém zápase vyšlápl na Bomba Rovinu a porazil jí celkem přesvědčivě 5 : 2! Dá se říci, že to byl asi nejlepší výsledek týmu v této sezóně. Jinak kňovičtí sbírali body převážně s týmy pohybující se v dolní polovině tabulky.
 

K zápasu je potřeba přistoupit zodpovědně, protože jak jsme se přesvědčili v posledním vzájemném měření sil, soupeř dokud cítí šanci na dobrý výsledek, dokáže velmi dobře bránit a vyrážet k nebezpečným protiútokům. Poslední zápas jsme se dlouho vyrovnávali s jejich nepříjemnou obranou a na konečných 5 : 3 jsme upravili až 2 minuty před koncem. Do zápasu navíc půjdeme výrazně oslabeni, protože nejproduktivnější hráč soutěže, Petr Tylich, si bude plnit své povinnosti v týmu okresního přeboru RAD Příbram. Je však naděje, že by se mohl k týmu připojit v průběhu zápasu. S kňovičáky jsme absolvovali i několik tréninkových zápasů v září, takže se dá říci, že týmy se velmi dobře znají.

Nejlepším hráčem Kňovic je jednoznačně Libor Procházka, hrající okresní přebor za HK Příbram 99 B. Na zápasy Kňovic sice moc často nejezdí, ale tentokrát se dá předpokládat, že dorazí, protože „Benfika“ má v OP volný víkend.Sobotní zápas začíná v 18:15.
Doufáme opět ve skvělou podporů našich fandů. Po zápase pak všechny zveme na zvírotický Maják, kde bude připraveno občerstvení. Navíc je připraveno i předání malého překvapení našemu kouči, Pavlu Tylichovi, který minulý týden oslavil 51. narozeniny.