Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 2. 2008

Soupeř začal utkání s chutí. Ne že by se dostával do nějakých vyložených šancí, ale byl u puku vždy o krok dříve než naši hráči. Vše vyvrcholilo v naší přesilové hře, kdy jsme po několika zaváháních pustili Rumolu do vedení. Na vyrovnání jsme se však nenačekali příliš dlouho. Ještě v téže přesilovce se trefil Petr Tylich, přihrával Dan Suk. Tato branka nás nabudila a spustila brankostroj. Ještě v první třetině se postupně trefili Dan Suk, Tomáš Novák, který vstřelil první gól za Zvírotice a na 4:1 po první třetině upravil svou druhou brankou Petr Tylich.
Druhou třetinu jsme začali tak jak skončili tu první, to znamená opět náporem. Šancí bylo dost, ale několik jich pochytal brankář soupeře. Na 5:1 se trefil až Petr Tylich. I při vyšším rozdílu skóre jsme pořád hráli s chutí a přidávali branky. O narůstající skóre se postarali, Petr Tylich, dvakrát Venca Mareš a Petr Kadeřábek. Vedli jsme 9:1 po 2. třetině.
Ve třetí třetině se opět připomněl soupeř a po chybě našeho brankáře snížil na 9:2. Tato branka v naší síti nás opět nakopla. Poprvé v letošní sezóně jsme dosáhli v zápase 10 vstřelených gólů. Skóre zakulatil na 10 Kamil Benko, který se chvíli poté trefil i po 11. Tečku za zápasem pak symbolicky udělal nejlepší hráč zápasu Petr Tylich, který vsítil již svůj 5. gól v zápase. Vyhráli jsme 12:2, což je nejvyšší vítězství sezóny.
Poděkování patří divákům. Ač byli před zápasem na sedlčanské diskusi označeni nějakým anonymem jako  nejvulgárnější v celé soutěži, tak v utkání nám hodně pomohli a to rozhodně myslím slušným způsobem. Bohužel anonym neuvedl jaká slova naši fandové vyřkli během zápasů, proto nedovedu 100% říci, zda to bylo v pořádku. Každopádně my jsme na své fandy hrdí a za podporu v celé sezóně jim děkujeme!!! Zároveň je zveme na úterý, kdy změříme síly v přátelském zápase s týmem Příčov.

 

Trenér Pavel Tylich- „Zápas začal ve velmi vlažném tempu. Soupeřův gól nás probudil a přidali jsme na tempu. Dali jsme pár gólů a bylo rozhodnuto. Po zbytek utkání jsme byli motivováni vidinou 10. gólu, kterého jsme také dosáhli.“

 

Střelec 5 gólů Petr Tylich- „Do zápasu jsme šli s cílem nejen zvítězit, ale dosáhnout též dvouciferného výsledku, což se nám v sezoně ještě nepodařilo. Úvod zápasu byl z naší strany trochu ospalí, ale paradoxně soupeřův gól nás nabudil a po bleskové odpovědi jsme začali praktikovat naší hru a hlavně střílet branky. Po celý zápas jsme soupeře přehrávali a většinou po jeho chybách jsme přidávali další branky. Tudíž bylo jen otázkou času, kdy vytoužená "desítka" padne. Stalo se tak ve 3. třetině, kdy jsme soupeře v podstatě nepustili z obranného pásma, ale ve zhuštěném prostoru už se nám nepodařilo vstřelit více gólů. Pozitivní je, že se do hry opět dostali všichni hráči. Samozřejmě nesmí chybět poděkování našim skvělým fanouškům a celému našemu týmu.“

Kamil Benko- „Klasicky jsme špatně začali, prohrávali jsme. Během první třetiny jsme výsledek otočili. Pokračovali v pohodě až jsme konečně prolomili hranici 10 gólů.

 

Dušan Matějka-„ Jsem rád, že si s chutí všichni zahráli až do konce. Mrzí mě 2. inkasovaný gól, který jsem soupeři doslova daroval svoji chybou. Doufám, že zbytek sezóny dohrajeme se stejným zaujetím, jako dnešní zápas. Stačí nám sice k postupu vyhrát jen 2 zápasy ze 4, ale bylo by super to dotáhnout do konce bez jakékoliv ztráty.“