Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2008

Do utkání jsme vstoupili s novým kapitánem, Petrem Balíkem, který zastoupil absentujícího Milana Hájka. O osudu utkání se rozhodlo během několika minut 1. třetiny, kdy se postupně trefili Karel Hřídel, po pěkné individuelní akci Tomáše Střesky Venca Mareš, třetí gól pak přidal po přihrávce Kamila Benka Petr Kadeřábek. 3 : 0 byl stav první třetiny.

Do té druhé jsme nastoupili tak troch lehkovážně, kdy každý spíše myslel na to dát gól po samostatné akci, než vymyslet nějakou kombinaci. Výsledkem bylo to že jsme nakonec ve 23. minutě inkasovali zbytečnou branku. Hned následující střídání se nám však povedlo na snížení reagovat, střelcem branky byl Petr Tylich. Pátou pak přidal Michal Vacek.

Do třetí třetiny jsme nastoupili v trochu pozměněné sestavě. Do utkání nakonec zasáhlo všech 17 hráčů. V závěru utkání už soupeři evidentně docházely síly a tak se nám podařilo navýšit skóre až na 8 : 1. Trefili se Tomáš Střeska a své druhé branky v zápase zaznamenali Petr Tylich a Venca Mareš.

Velkou pochvalu zaslouží i oba rozhodčí, Pavel Karda a Jirka Chlasták, kteří utkání odpískali s naprostým přehledem. Hráči obou mužstev jim hodně pomohli svým chováním, za celý zápas byl pouze 1 vyloučený hráč.

Už tradičně skvělí byli i naši fanoušci. Nedorazili sice tentokrát v takovém počtu jako v předešlých zápasech, ale to je celkem pochopitelné, protože zápas byl hrán v poměrně pozdní večerní hodinu.


Řekli po zápase:
 

Trenér Pavel Tylich: "Hrál se průměrný zápas bez osobních kontaktů. Obě mužstva se snažila hrát slušně. Rozhodly tři vstřelené góly v krátkém časovém úseku. V závěru jsme měli více sil, protože se podařilo zapojit do zápasu všech 17 hráčů."

Patrik Einsenreich: "Myslím že jsme získali povinné dva body. V úvodu to vypadalo na vyšší výhru, ale ve druhé třetině jsme výrazně polevili. Třetí třetina už asi jako tradičně byla z naší strany nejlepší. Potvrdili jsme výhru nad Rožmitálem a udělali další krůček do první ligy."

Lukáš Pejsar: "Utkání bylo velice disciplinované , o čemž svědčí i počet vyloučení, které bylo pouze jediné. Rozhodčí, dle mého názoru, zvládli utkání na výbornou.
V 1. třetině jsme měli skvělý nástup a během chvíle vedli 3 : 0. Poté přišel z naší strany mírný útlum, doprovázený neproměňováním šancí, při kterém se soupeř pokusil gólem na 3:1 zdramatizovat utkání, což jsme nepřipustili a odpověděli dvěma rychlými góly na které soupeř nedokázal reagovat. Poté jsme v klidu dohráli utkání do konečného stavu 8 : 1.
V tomto utkání nám chyběl náš stálý kapitán Milan Hájek, jehož skvěle zastoupil Petr Balík, za což mu patří pochvala, stejně jako celému týmu za výkon a disciplinovanost."

Střelec 2 branek Václav Mareš: "Pro soupeře to byla krutá porážka, přesto se nesnížil k žádným hrubým zákrokům a hrál rovinu.Při neúčasti našeho kapitána Hájka Milana ( toho času na rekreaci v Krkonoších – natáčí lechtivé pokračování filmu Anděl na horách), nastala otázka kdo převezme kapitánské C. Jednomyslně byl zvolen automechanik Petr Balík. Tento skromný borec nás všechny mile překvapil a byl tím pravým tahounem. JEN TAK DÁL PETŘE!
K naší samotné hře bych chtěl dodat: 'musíme vypilovat bruslení, přihrávky, střelbu a zakončování'. Jinak bych chtěl ocenit práci našeho trenéra - ví co dělá!"