Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do utkání hvězd jsme nakonec oproti  předpokladům vyslali 5 hráčů. K původně nominovaným Petrovi Tylichovi, Michalovi Šedivému, Patrikovi Eisenreichovi a Kamilovi Benkovi, přibyl i brankář Dušan Matějka, který odchytal prvních 25 minut zápasu. Výběr 2. ligy vedli Pavel Tylich, Petr Rezek a Fanda Kofroň. Výběru 2. ligy    jsme oproti původnímu plánu poskytli dresy.

Hráči Zvírotic rozhodně ostudu neudělali, Petr Tylich vstřelil 2 branky. Michal Šedivý vyhrál jednu z přestávkových dovednostních soutěží, a to o nejrychlejšího bruslaře. Druhou soutěží byla soutěž brakářů, kterou vyhrál opět hráč výběru druhé ligy, rožmitálský Pavel Tobolič. Náš Dušan Matějka se soutěže nezúčastnil.

Samotný zápas byl odehrán v přátelském duchu, to znamená bez jakýchkoliv zákeřných faulů, ale v poměrně vysokém tempu, protože žádný z týmů nechtěl odejít poražen. Výsledek 5:1 pro výběr 2. ligy vypadá jednoznačně, ale vzhledem k průběhu utkání je pro hráče 1. ligy až příliš krutý. Na závěr jen zmíním, že výborný výkon předvedl útok ve složení Petr Tylich- Marek Zárybnický- Jiří Pechač, který zaznamenal 3 branky a navíc předvedl několik pěkných akcí, kterými pobavil přítomné diváky. Tím zmínění hráči potvrdili, že patří k osobnostem nejen druhé ligy, ale i celého poháru.

Na závěr je potřeba poděkovat všem hráčům, trenérům a vedení poháru, které poskytlo led pro tuto akci zcela zdarma. Z akce by se mohla stát pěkná tradice, která by mohla být spojena i s nějakou charitativní akcí, stejně jako je v Příbrami zápas krajánků proti Staré Gardě, kdy peníze ze vstupného jsou věnovány na charitativní účely.