Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 3. 2008

Zápas s Čerty byl hrán v pozdní večerní hodinu, což se odrazilo i na divácké návštěvě. Ve 21:45 nás přišli podpořit pouze ti nejvěrnější fandové.
 Samotný zápas jsme začali hodně rozpačitě. Úvodní velkou šanci neproměnil Milan Hájek. Od té chvíle byl soupeř důraznější a pohyblivější. Měl i několik střeleckých pokusů, ale naštěstí ani jeden z nich neproměnil. V 7. minutě našlápl k sólovému úniku Kamil Benko a vsítil svou první branku večera. V 11. minutě se trefil další obránce, kdy po přihrávce Petra Tylicha se trefil Michal Šedivý. Do konce třetiny se už skóre nezměnilo, a proto jsme vedli po 1. třetině 2:0.
Druhá třetina začala ve stejném duchu jako ta první. To znamená, soupeř si svým velmi dobrým pohybem vytvářel střelecké příležitosti, které však neproměňoval. My jsme naopak ožili v době, kdy by to málo kdo čekal. Ve 23. minutě se trefil střelou z kruhu Lukáš Pejsar a hned minutu po něm asistoval Dan Suk na branku Kamilovi Benkovi. Obě branky padli v našem oslabení. Po dvou třetinách jsme vedli 4:0.
Na začátku 3. třetiny všem zatrnulo. Lukáš Pejsar se pokušel obejít hráče Křepenic, který ho však zastavil ošklivě vypadajícím faulem nohou. Oba hráči zápas nedohráli. Lukáš kvůli zranění kolena, hráč Křepenic byl potrestán trestem na 5 + dokonce utkání. Přesilovku využil Dan Suk po přihrávce Karla Hřídela. V poslední pětiminutovce již soupeři docházeli síly. To nám umožnilo upravit skóre až na konečných 8:0, což vzhledem k průběhu zápasu, byl pro Křepenice celkem krutý výsledek. 2 góly ještě přidal Kamil Benko, jednu Tomáš Novák. Ve třetí třetině si připsal ještě 2 body za asistence Petr Tylich, který zápas dokončil s bilancí 0+3 a 3 zápasy před koncem soutěže svádí tuhý boj s rožmitálským Láďou Ochtábcem o nejproduktivnějšího hráče poháru.

Řekli po zápase

Trenér Pavel Tylich: Zápas hodnotím jako průměrný, hlavně z naší strany. Vítězství se zrodilo díky střelecké potenci Kamila Benka. Chybělo mi více přesných přihrávek a pohyb bez puku.

Petr Balík: Krásný výsledek, nicméně výkon nic moc. Kamil si nechtěl nechat zkazit svátek. Co dodat. Další postupný krok směrem k první lize.

Tomáš Novák: Soupeř měl hodně šancí, ale podržel nás výborně brankář. Je třeba pochválit i celý tým, který dokázal vstřelit 8 gólů.

Michal Rýdl: Měli jsme docela dost šancí, dali 8 gólů. Gólman nás podržel. Zápas se mi líbil.