Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas začal poněkud kuriózně, protože hráči Neveklova se začali scházet až v průběhu 1. třetiny. Na úvodní buly bylo připraveno pouze 8 hráčů soupeře. Až během několika prvních minut dorazili další tři hráči.

 

Samotný zápas jsme začali velmi důrazně. Hned v 1. minutě se po přihrávce Petra Tylicha trefil Dan Suk. Soupeře jsme v podstatě celou první třetinu jasně přehrávali, ale spoustu našich střeleckých pokusů pochytal neveklovský brankář. Navýšit skóre se podařilo až na konci 1. třetiny Kamilu Benkovi, který po vyhrané buly poslal puk do brány od modré čáry. Další gól padl hned další střídání, kdy Petr Tylich zakončil krásnou souhru s Karlem Hřídelem.
Druhou třetinu jsme opět odstartovali dobře. Karel Hřídel s Petrem Tylichem si zopakovali spolupráci z 1. třetiny, pozice si však tentokrát prohodili, 4:0 Karel Hřídel. Pokračovali jsme i nadále v nátlakové hře, ale brankář Novitu mnohokrát svůj tým podržel. Naopak udeřilo na druhé straně. Nevolovští několikrát zahrozili z brejku, ale dočkali se až po velmi nenápadné akci, kdy hráč Neveklova se snažil nahodit puk před bránu a náš obránce si jej nešťastně srazil do vlastní branky. Po dvou třetinách jsme vedli 4:1. Pozitivní bylo, že zhruba od poloviny 2. třetiny se na led dostali všichni hráči připraveni k zápasu.
Třetí třetina se nesla ve znamení souboje našich útočníků s brankářem Neveklova. Gól dal až 6 minut před koncem po samostatné akci Michal Šedivý. V závěru pak ještě znovu zaúřadovala spolupráce Petr Tylich- Karel Hřídel a druhý zmiňovaný upravil na konečných 6:1.
Zápas jsme odehráli opět velice disciplinovaně bez jediného vyloučení. Nyní nás čeká 13 denní volno, které si zpestříme  pátečním tréninkem v Příbrami a sobotním hokejistickým plesem v Křepenicích. Další zápas nás bude čekat až 16. 2. od 18:15 proti Kňovicím. Po tomto zápase jsou všichni fandové našeho týmu srdečně zváni do zvírotického hotelu Maják, kde bude připraveno občerstvení a posezení s hráči.

 

 

Řekli po zápase
Trenér Pavel Tylich
:"Zápas byl poznamenán nízkým počtem hráčů Neveklova. Po prvním našem vstřeleném gólu se soupeř soustředil jen na obranu. Utkání nemělo náboj, přesto se naši hráči snažili o lepší výsledek. Soupeřův brankář byl velkou překážkou."

Kapitán Milan Hájek: "Myslím že to byl zápas na jednu bránu. Soupeř se nesešel v plné sestavě a bylo jen otázkou času, kdy podlehne našemu velkému tlaku. Jejich brankář se však rozchytil k dobrému výkonu a i přes velmi rychlou úvodní branku skóre nenarůstalo tak rychle. Dařilo se druhé pětce, která několika pěknými akcemi zápas rozhodla. Smutným hrdinou se stal Petr Balík, v mé nepřítomnosti můj zástupce v roli kapitána v předchozím zápase. Při ojedinelé akci soupeře, k údivu všech, poslal nahozený nahozený puk, který letěl směrem ven z naší obranné třetiny, do naší branky. Se slovy ,, tak konečně jsem se trefil´´ odjel spokojeně na střídačku."

Dan Suk: " Náš nástup byl raketový. Ve druhé třetině jsme spíše kontrolovali hru, tempo zápasu se zpomalilo. Třetí třetina byla, stejně jako v minulých zápasech, v naší jasné režii. Utkání bylo hráno velmi čistě a i rozhodčí ho zvládli velmi dobře."

 

Jakub Los: "Začátek utkání byl takový nevyrovnaný. Zdálo se mi, že nemáme chuť do hokeje. Bylo to asi dáno velkým počtem utkáních v posledních dnech. Utkání rozhodla druhá pětka. Utkání skončilo 6:1, ale trefili jsme se vlastně sedmkrát."