Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po dlouhé 19 denní pause, způsobené tím, že ve druhé lize je přihlášen lichý počet mužstev, začíná pro nás soutěž nabývat opět na obrátkách. Po čtvrtečním nervy drásajícím přímém boji o první místo s Rožmitálem, nás čeká další mužstvo z první poloviny tabulky, Bomba Rovina. Rovinští zakončili první polovinu soutěže na čtvrtém místě o které sváděli tuhý boj se Solopysky. Série 3 porážek však způsobila jejich propad na pátou příčku.

S tímto soupeřem se potkáváme v letošní sezoně již potřetí, protože jsme spolu sehráli již jeden přípravný zápas těsně před startem poháru. Nutno říci že oba zápasy i přes naše vítězství 7 : 4 a 7 : 1 byla dost vyrovnaná. V prvním zápase jsme dotahovali několikrát dvougólovou ztrátu, ve druhém zápase skóre narostlo až v závěrečných minutách třetí třetiny. Osobností týmu Bomba Rovina je trenér sedlčanského A-týmu Jiří Žák.

Úterní zápas začíná na delší dobu pro nás naposledy v pozdní večerní hodinu, tedy opět ve 21:15. Všechna únorová utkání jsou pak naplánována na mnohem příznivější víkendové časy, proto věříme našim skvělým fandům, že nás přijdou opět povzbudit i v tomto čase, jako tomu bylo v minulém zápase proti Rožmitálu.

Za Vaší podporu Vám děkujeme!