Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzpomínáte na první zápas se Solopysky? 22. minuta zápasu a Žabáci zvyšují na 3:0. Dostali jsme se tehdy do první, opravdu kritické situace, kde se ukázalo, jestli má tým vnitřní sílu se poprat i s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem. Tehdy se povedlo zápas zvrátit, zejména díky několika  velmi dobrým tahům našeho trenéra, Pavla Tylicha, který míchal během zápasu se sestavou jak to jen šlo. Zápas se podařilo otočit a vyhrát.
Tým Solopysk se pohybuje v podstatě celou dobu na čtvrtém místě tabulky. Dá se říci, že jediné zaváhání si připsali v zápasech s Bomba Rovinou. Ve dvou zápasech nedokázali vytěžit ani bod. Za zmínku stojí i jejich druhý zápas s Rožmitálem, který sice prohráli jednoznačně 8:1, ale za Rožmitál poprvé a do této chvíle naposledy přijel až ze Sokolova Milan Čejka, který zápas rozhodl úplně sám, protože zařídil 7 gólů. Nebýt jeho výrazné pomoci, mohli Žabáci myslet určitě na mnohem lepší výsledek.
Hlavním tahounem a zároveň jednou z největších osobností celého poháru není nikdo jiný než Jirka Pechač. Na výkonu, v současné době 3. muže kanadského bodování, stojí a padá hra celého týmu. O jeho schopnostech jsme se mohli přesvědčit velmi dobře v prvním zápase, když vstřelil dvě branky a na jednu přihrál.
Zápas začíná v neděli v 18:15. Věříme, že nás na zápas, který bude hrán ve velmi příznivou hodinu a s velmi kvalitním soupeřem, přijde povzbudit hodně diváků. Vaší podpory si velmi vážíme a všem za ni velmi děkujeme!