Jdi na obsah Jdi na menu
 


ЦСКА Звиротице

1. 3. 2013

 HC River Boys Zvírotice – HC Kačeři Příčovy 6:2 (2:0, 3:1, 1:1)

Při místním derby přivítali v hledišti zimního stadionu příčovští diváci chlapce od řeky Vltavy transparentem v azbuce, ale efekt jim to nepřineslo. Naopak, hráče River Boys to nabudilo k výbornému výkonu.
 
V první třetině skórovali František Belej a Aleš Huml, ve druhé zvýšil hezkým gólem Maksim Dudukin (přihrával Jaroslav Vyhnal). Teprve pak snížil skóre na 3:1 David Kabyl. Za tohoto stavu ale následovala ukázková akce jako z hokejové učebnice v podání dvojice František Belej a Petr Tylich, a bylo to už 4:1. Na 5:1 zvýšil František Belej po přihrávce Patrika Eisenreicha.
 
Teprve pak se ve 3. třetině prosadila nová posila Příčov Ondřej Fraňo (přihrával Zdeněk Dvořák). Skóre uzavřel střelou „pod víko" Aleš Huml po přihrávce od Radka Kutiše.
 
Sestava HC RB Zvírotice: V. Terš – P. Eisenreich, M. Dudukin – T. Lukšan, J. Řanda - F. Belej, P. Tylich, K. Hřídel - A. Huml, R. Kutiš, P. Sedláček - J. Vyhnal, F. Kofroň, trenér P. Tylich. viz zápis o utkání.
 
Z dalších utkání uvádíme výsledek: HC Blackmilk Sedlčany – HC Rožmitál pod Třemšínem 4:8 (0:2, 2:5, 2:1). Branky HC Blackmilk: Keller 2, Štovíček, Pudil. Nahrávky: Pudil 2, Vilímek, Semotan.
 
Branky Rožmitál p. Tř.: D. Havel 2, Javorský 2, Ochtábec 2, M. Zajíček, Pejsar. Nahrávky: D. Havel 2, Ryšánek 2, Ochtábec, Pejsar, L. Havel. viz zápis o utkání.

 Tabulka po 15 kolech: 

 

2013-02-28-tabulkapo15kole.jpg

 

 

Zdroj: Periskop Příbram