Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvírotice - Rožmitál pod Třemšínem

11.9.2011
Nedělní zápas, vyrovnaných soupeřů Hc Riever Boys Zvírotice a HC Rožmitál pod Třemšínem, byl pěknou a napínavou podívanou. Zvírotičtí hoši předvedli svůj hokejový um i dobrou kondici hráčů. Zvítězili nad Rožmitálem 4:2.
První gól soupeřům střelil Petr Tylich, který byl v minulé sézóně zraněnen, právě v zápase s Rožmitálem. Mohl tak rožmitálským hráčům předvést svou skvělou kondici. Svojí střelu na branku opakoval několikrát a ještě jednou jí za zápas proměnil.
Dalšími úspěšnými střelci na bránu byli František Větrovský a nová posila zvírotických hráčů Tomáš Lukšan.
V tomto zápase byli více trestáni rožmitálští hráči, celkem byli vyloučeni 6 x na dvě minuty. Jeden ze soupeřů byl vyloučen do konce utkání za napadání rozhodčího. Naši hráči byli vyloučeni celkem 4 x na dvě minuty.

Trenér Pavel Tyclich o zápase řekl: „Tento zápas byl odlišný v náročnosti, se kterou jsme se dokázali vyrovnat až v poslední třetině.“

Kapitán mužstva Milan Hájek o souboji s rožmitálskými hráči prohlásil: „ Dnešní zápas byl souboj našeho gólmana a soupeřových útočníků, šikovnost Dušana Matějky a Petra Tylicha rozhodla o našem vítězství.“

Fanouškům se zápas jevil jako vydařený, hráči předvedli kvalitní hokejový výkon, obzvlášť náročný výkon předvedl brankář Dušan Matějka, který perfektně odolával nájezdům útočníků.
Příští neděli 18.9. 2011 v 20:20 hod. budeme hrát s týmem DSK Daleké Dušníky. Všichni fanoušci držíme palce a věříme v další výhru.