Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra nad Stars

Zápas s Tatranem Stars sliboval zajímavou podívanou. Bohužel hned úvod zápasu ukázal, že opak je pravdou. Obě mužstva měla problémy přihrát si přesně puk. Hra byla rozkouskovaná častým vylučováním, ale nutno dodat, že i rozhodčí působili dojmem, že kolikrát ani nevědí, za co vylučují. Skóre otevřel po samostatné akci probuzený střelec Franta Belej, který ukázal záda obráncům Stars a ani překonání brankáře pro něho nebylo problémem. Na druhé straně vybídl soupeře ke skórování Michal Šedivý, ale útočník Tatranu s šancí naložil prachbídně. První třetina skončila naším vedením o jeden gól.

Hned v úvodu druhé části jsme museli čelit několika minutovému dvojnásobnému oslabení. Tuto těžkou zkoušku jsme zvládli naprosto bravurně, protože soupeř, si prakticky nevystřelil. Naopak, ve 20. minutě dostal po fatální chybě brankáře nabídku ke skórování Jarda Minařík, nutno říci, že takovou nabídku by bylo hřích odmítnout, takže po jeho střele do prázdné branky jsme vedli již 2:0. Dvougólový náskok nám však nevydržel příliš dlouho. Hned další střídání se totiž nepovedlo vyhodit ze třetiny puk přes Radka Vlka, který jej pak od modré čáry nastřelil na branku, směr jeho střeli navíc dokázal změnit Petr Vondruška a snížil na 2:1. Branka nabudila hráče Sedlčan k větší aktivitě. Následné střídaní rozvýřili v našem pásmu velký kolotoč, který po minutě ukončila dvojice Aleš Huml- Petr Tylich. Petr Tylich si proměněným samostatným únikem splnil svoji střeleckou normu posledních zápasů co zápas to gól a bylo to zase o dva góly. Když o 3 minuty později Jarda Minařík střelou od modré využil přesilovku, bylo to už 4:1. Když se 3 minuty před pauzou prosadil opět Franta Belej, nebylo o vítězi zápasu žádných pochyb.

Závěrečná část už příliš vzruchu nepřinesla. Zápas se spíše dohrával. Hráči Tatranu, kteří zápas dohrávali pouze se sedmi hráči v poli, už byli smířeni s faktem, že na body v tomto zápase nedosáhnou. Náš tým naopak uspokojen vývojem, také příliš usilí nevyvinul. 2 minuty před koncem jsme pak svoji ledabylou hrou v oslabení umožnili Jiřímu Pechačovi kosmeticky upravit výsledek. Poslední slovo však jsme přeci jrenom měli my, konkrétně pak Franta Větrovský. Vítězstvím 6:2 jsme se posunuli již na 4. místo pohárové tabulky.

Další zápas sehrajeme v neděli od 20:20 proti nevyzpytatelným Matadorům.