Jdi na obsah Jdi na menu
 


Summary zápasů 2010

 

       SK Cetos- Zvírotice

         5:2

 

Po delší době se opět hlásím s ohlédnutím za odehranými zápasy našeho týmu. Naposledy jsem zde psal o zápase s Matadory. Po tomto již v řadě 5. vyhraném zápase byl na řadě v této sezóně velmi dobře hrající tým SK Cetos. Zápas s lehkým nádechem derby, neboť oba týmy absolvovali v loňské sezóně společné tréninky nám vůbec nevyšel, neboť za celý zápas jsme si nebyli schopni vyprodukovat kloudnou akci. Naopak inkasovaná branka v oslabení jasně dokumentovala náš zmar v tomto zápase. Naše branky v tomto zápase vstřelili Franta Belej a Michal Šedivý. Série výher se proto zastavila na čísle 5.

 

                                                                        Zvírotice- DSK Daleké Dušníky

                                                                                         2:0

 

Zápas, který byl původně považován za „lehčí“, hned od začátku ukazoval, že tato prognóza byla zcela nesmyslná. Soupeř nás do příliš šancí nepouštěl, a když už přeci, zachránil ho výborný brankář. K našemu štěstí ani střelecké pokusy na druhé straně nevedly k úspěchu. Od blamáže nás zachránil až Franta Větrovský, který dvěma góly rozhodl o našem těsném vítězství.

 

                                                                         Bomba Rovina- Zvírotice

                                                                                       3:9

 

Do zápasu jsme šli s respektem, neboť tým Bomby v předešlém kole dokázal porazit Štětkovice. Utkání, které začínalo již ve 12:15 se hrálo v poklidné atmosféře. Soupeř hrající pouze v 7 hráčích v poli dokázal držet krok pouze v první třetině. Hned po přestávce se však rozjel gólostroj, který odstartovala branka Petra Tylicha. Tento hráč se později do statistik zapsal ještě jednou brankou. Další branky pak přidali Michal Šedivý, 2x Aleš Huml, 2x Franta Větrovský a 2x Franta Belej. Nutno říci, že většina branek padla po rychlých a nápaditých akcích.

 

                                                                          Zvírotice- AHC Nový Knín

                                                                                       11:2

 

Jednoznačný výsledek režíroval ve velké pohodě hrající Petr Tylich, který přispěl k vysokému vítězství 6 body. Útočná hra byla dobrá, v obraně to místy skřípalo a soupeř se dostával poměrně často k ohrožení naší branky. Po snižující brance na 2:1 se však dlouho nemohl prosadit ani z nejvyloženějších šancí. Druhý úspěch proto hráči Nového Knína dosáhli způsobem zákeřným a nebojím si říci dokonce způsobem podlým. Chvíli po rozehrávce závěrečné třetiny totiž Jan Peterka vystřelil po 4 sekundách na zcela nepřipraveného našeho brankáře, který byl ještě myšlenkami v šatně a nekompromisně skóroval podruhé. O naše branky se dále postarali 2x Franta Belej, 2x Michal Šedivý, 2x Aleš Huml a jednu branku přidal Jarda Minařík.

  

                                                                       HC Bubák Chlum- Zvírotice

                                                                                      4:8

 

Nástup proti týmu, který ještě nebodoval, se nám náramně povedl. Po brankách 2 Petra Tylicha, Karla Hřídele a Michala Šedivého jsme vedli 4:0. Pod dojmem lehce získaného vedení jsme podřadili na nižší rychlostní stupeň, což znamenalo snížení soupeře na 4:2 a ještě měl řadu dalších šancí na dotažení výsledku. Naštěstí jsme soupeře nikdy na rozdíl jedné branky a výsledek jsme si pohlídali. Čtyři obdržené branky v naší síti však kazí dojem ze zápasu. Další naše branky přidali Karel Hřídel, Petr Tylich, Franta Belej a Patrik Einsereich.

 

                                                                          HC Blackmilk- Zvírotice

                                                                                     2:5

 

 

Soupeř začal s vervou. Jeho odhodlání posílil Jan Semotan, který otevřel skóre zápasu. Naštěstí ještě do konce třetiny dokázali Petr Tylich s Milanem Hájekem otočit skóre. Ve druhé třetině už hráči Blackmilk ztratili na rychlosti a pohybu, což mělo za důsledek odskočení ve výsledku až na 1:4 po dvou třetinách, když se o branky postarali Radek Čanda a Franta Belej. V závěrečné části ještě soupeř snížil na 2:4. Poslední slovo si vzal ovšem Franta Větrovský a nekompromisní střelou vymetl všechny pavučiny ze soupeřovi branky a určil konečné skóre zápasu.

 

Zápasem s Blackmilk jsme odstartovali druhou polovinu základní části, kde se neustále držíme v těsném kontaktu s čelem tabulky. Ve vyrovnané soutěži držíme průběžné 3-5. místo a zejména lednové zápasy napoví o konečném nasazení týmů pro play off.

Ve středu 29.12. od 19:00 sehrajeme přípravný zápas proti týmu Bobcatu. Další mistrovský zápas pak proti mužstvu Štětkovic, ale to až v roce 2011.

Všem našim příznivcům, ale i soupeřům ,přeje celý hokejový tým Zvírotic hodně štěstí v roce 2011!