Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohra s nováčkem

 

V dalším pohárovém utkání jsme změřili síly s nováčkem soutěže týmem Genemusic. Do zápasu jsme šli s touhou poprvé naplno v této sezóně bodovat. Bohužel hned první minuta ukázala, že tým Genemusic rozhodně neprodá svou kůži lacino. První střela na naší bránu v podání Davida Svobody skončila v naší síti. My jsme se snažili o rychlou odpověď, ale většina pokusů končila na v pohodě chytajícím brankáři soupeře. Při našich útočných akcích jsme navíc měli problém se zachytáváním rychlých výpadů ze strany soupeře. V 9. minutě nejprve jeden z nich v jasné pozici soupeř neproměnil, následně se však puk nepodařilo přes Bedřicha Pešána vyhodit ze třetiny a jeho nahození od modré čáry, k překvapení všech, skončilo podruhé v naší síti. Stav 0:2 po první třetině moc optimismu do zbytku zápasu nepřinášel.

 

Hned v úvodu třetiny zaskočil střelou z úhlu našeho brankáře Lukáš Hlavnička a bylo to 0:3. Ve 20. minutě vykřesal jiskřičku naděje Jarda Minařík, který naznačil brankáři střelu z kruhů a pak pohodlně zasunul do poloprázdné branky. Vykřesaná jiskřička však zhasla hned o 2 minuty později, když našim obráncům ukázal záda Vladimír Pitel a svůj samostatný nájezd proměnil. Když se stejný hráč prosadil i ve 26. minutě, svítilo na světelné tabuli hrozivých 1:5.

 

Do třetí třetiny jsme šli s cílem neinkasovat a pokusit se o korekci skóre. Ve 39. minutě se povedlo snížit na 2:5 Petru Tylichovi po přihrávce Franty Větrovského. Další branku jsme již i přes několik slibných příležitostí nepřidali. Zápas skončil zaslouženým skórem 2:5.

Další pokus o získání bodů budeme absolvovat v pátek 1. října proti Rožmitálu.