Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další zápas máme za sebou. Tentokrát jsme nastoupili proti ne zrovna oblíbenému soupeři. S příčovskými Kačery totiž nemáme moc pozitivní bilanci. Úvod zápasu podle toho také vypadal. Soupeř se do nás pustil pěkně zostra. Hned v první minutě neproměnil samostatný nájezd, který jsme mu vlastní chybou nabídli. Nápor Kačerů v první části hry byl způsoben naším častým vylučováním a z něj pramenícími přesilovými hrami. V 5. minutě se pak Příčovy ujaly vedení, když se Vladimír Novotný dokázal proháčkovat z pravého rohu až do předbrankového prostoru a střelou nad rameno brankáře vsítil úvodní branku zápasu. Na větší než jednobrankový rozdíl se naštěstí Kačeři, i přes místy až drtivou převahu nedostali. Naopak v 10. minutě našel před brankou Aleš Huml Petra Tylicha a bylo to 1:1. Vyrovnávací branka jakoby otupila útočnou snahu soupeře. Šanci dostat nás do vedení měl Aleš Huml, ale jeho pokus bravurně zneškodnil brankář svou pohotovou lapačkou. Ve 14. minutě, při hře 4 na 4 se zmocnil puku opět Vladimír Novotný, strhl na sebe pozornost 3 našich bránících hráčů a pak naservíroval puk před poloodkrytou bránu Davidu Kabylovi, který poslal Příčovy opět do vedení. Po 10 sekundách hry však přišla odpověď. Petr Tylich zavezl puk, přihrál jej Milanu Hájkovi, který střelou po zemi, mezi nohy brankáře vyrovnal na 2:2.

Druhou třetinu jsme začali přesilovou hrou. V ní přihrál Aleš Huml Petru Tylichovi, který dělovkou nás poslal do vedení. Ve 20. minutě pak Franta Větrovský, při další přesilovce, našel před brankou zcela volného Frantu Kadiče, který zkušeně střelou pod horní tyčku zvýšil na 2 brankový rozdíl. Ve 23. minutě pak po naší nepochopitelné chybě, kdy se před brankou ocitli zcela osamocení 2 hráči soupeře, snížil David Kukačka na 3:4 z pohledu Kačerů. Soupeř ucítil šanci na vyrovnání, ale naštěstí žádný z jeho pokusů v naší síti neskončil, i když jednou nám zazvonila tyčka. Ve 27. minutě pak vrátil klid na naše hokejky Petr Tylich, který po krásné samostatné akci přidal na 5:3.

Do závěrečné části jsme šli s cílem neinkasovat zbytečnou branku. Když pak Petr Tylich ve 35. minutě, v zápase svou již čtvrtou brankou, upravil na 6:3, bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Ve 44. minutě navíc Franta Větrovský střelou mezi nohy brankáře zvýšil na 7:3. Kosmetickou úpravu na výsledku udělal 30 sekund před koncem David Kukačka a snížil na konečných 7:4.

Ve velice divácky atraktivním zápase a před velice pěknou návštěvou, jsme porazili tým Příčov.

Další zápas pak sehrajeme v neděli 28. února proti Olbramovicím.