Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. června jsme se zúčastnili fotbalového turnaje hokejových mužstev sedlčanského poháru v Křepenicích s názvem Devils Cup. Hrálo se s 9 hráči v poli plus jedním brankářem. Turnaje se zúčastnili domácí HC Čerti Křepenice, Bubáci Chlum, HC Kňovice a Riverboys Zvírotice. Systém turnaje byl takový, že byly vylosovány 2 dvojice soupeřů, které se střetly o postup do finále, poražení si to pak rozdali o 3. místo.
Los nám určil v prvním zápase za soupeře domácí Čerty. Po celkem vyrovnaném prvním poločase, kdy jsme dokonce i vedli 2:1, po brankách Milana Hájka a Patrika Eisenreicha, ale nakonec prohráli těsně 3:2, jsme druhý poločas totálně propadli. Náš brankář, Petr Rezek, sice několikrát náš tým zázračně zachránil, prohráli  jsme však konečným skóre 5:2. Ve druhém zápase pak porazili Kňovice Chlum 3:0.
Zápas o 3. místo byl oboustranně opatrný, ale soupeř měl přeci jenom více šancí. Opět nás držel Petr Rezek v brance, ale Chlumáci ke konci poločasu přeci jen skórovali. Ve druhém pak přidali i druhou branku a zdálo se být rozhodnuto. V závěru jsme však mohli z několika šancí zápas zdramatizovat, ale neproměnili jsme penaltu a v úplném závěru ještě trefili tyč. I druhý zápas jsme prohráli a to znamenalo konečné poslední čtvrté místo. V dramatickém finále pak Křepenice porazili Kňovice těsně 3:2 a radovali se z výhry v celém turnaji.

Celkově turnaj i přes sportovní neúspěch splnil svůj účel, už jen proto že jsme se po delší době sešli v docela hojném počtu.