Jdi na obsah Jdi na menu
 


V netradičním dopoledním čase jsme se sešli k zápasu proti týmu Blackmilk. Obavy, že se v tak brzký čas nesejdeme, vzaly rychle za své. Po dlouhé době se nás sešlo 15. Navíc svou misi v Kosovu ukončil Dan Suk, který k vysoké výhře přispěl brankou a asistencí.

 

Do vedení nás dostal Karel Hřídel hned ve 2. minutě, pak ovšem hra upadla do podprůměru. Oběma týmům chyběl pohyb a tak se veškeré dění odehrávalo především ve středním pásmu. O osudu zápasu  rozhodla 15. minuta, ve které jsme odskočili na 4:0, branky stříleli Michal Šedivý, Petr Tylich a David Ryšánek.

 

Do druhé třetiny jsme trochu pozměnili sestavu a pokračovali v útočném snažení, tak jako na konci 1. třetiny. Branky stříleli Michal Šedivý, dvakrát Petr Tylich, který zkompletoval hattrick a Dan Suk.

Ve třetí třetině se dočkal i soupeř. Standa Hanuš nepříliš povedenou střelou nachytal brankáře na švestkách a bylo to 8:1.Na druhé straně přidal 9. gól David Ryšánek. Hattricku se pak dočkal i Michal Šedivý, který trefil 10. gól v síti Blackmilk. Závěrečné slovo pak měl Kamil Rada, který z bezprostřední blízkosti upravil na konečných 10:2.

 

 

 

Řekli po zápase:

 

 

 

Trenér Pavel Tylich: ,, V dnešním zápase jsme zapojili všech 15 hráčů od začátku. Po 10 minutách jsme se dostali do tempa a nastříleli 3 góly za sebou. Druhá třetina navázala na konec první a po dalších gólech bylo rozhodnuto“

 

 

 

Dan Suk: ,, Musím přiznat, že je hodně těžké se po takové době zapojit do rozjeté soutěže.K zápasu bych řekl, že se od začátku až do konce jasně vyvíjel pro náš tým.A co bylo v kabině?Stále to je skvělá  parta,ale nejvíc mě pobavil Fanda Kofroň.Jsem rád že jsem zpět v týmu.Kosovo je Kosovo,ale Zvírotice to je "pevná základna"