Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak a je to tady. Včera, to znamená v sobotu 12. 4. 2008, byla hokejová sezóna 2007- 2008 oficiálně ukončena. Nejdříve kapitán, Milan Hájek, převzal od patrona sedlčanského poháru, pana starosty Ing. Jiřího Buriana, pohár za vítězství ve druhé lize a Petr Tylich cenu pro nejproduktivnějšího hráče. Následně jsme se pak přesunuli do Zvírotic, kde v místní ubytovně bylo připraveno pohoštění nejen pro hráče, ale i pro věrné fanoušky, od kterých jsme však čekali účast o trochu vyšší.  Těm, kteří přišli velice děkujeme. Velice si vážíme i toho, že nás poctili svou návštěvou pan Jindřich Bláha, starosta Zvírotic a předseda STK poháru pan Jaroslav Rebec, předseda STK  se svou manželkou.

Úvodem si vzali slovo Petr Balík a Milan Hájek, kteří postupně předali slovo trenérovi Pavlovi Tylichovi, Dušanovi Matějkovi, na závěr poděkoval hráčům a vedení týmu, za dobrou reprezentaci obce i pan starosta. Poté manažer týmu Petr Rezek předal každému hráči dárek, v podobě památeční repliky dresu, na kterém jsou uvedeny všechny dosažené výsledky týmu, včetně střelců branek, soupiska hráčů a tabulka.

Tím byla odstartována volná zábava, kdy k tanci a poslechu hrál DJ Saly.  Jako hlavní menu večera bylo podáváno pečené sele, o které se výborně staral, kdo jiný než kapitán týmu, Milan Hájek.

Letošní sezóna byla důstojně zakončena. Všichni už se těšíme na sezónu další, kdy se pohár opět pravděpodobně rozroste o další dva týmy. Vše bude jasné až po květnové uzávěrce přihlášek pro následující ročník.

Závěrem bych rád pogratuloval mužstvu Tatranu Stars, k vítězství v letošním ročníku poháru. Všem hráčům pak přeji, ať si užijí letního volna a načerpají sílu a chuť do sezóny další.