Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna se nezadržitelně blíží ke svému závěru! V pondělí hrajeme závěrečný zápas proti Citroënu Drásov, ale v sobotu a  neděli se někteří hráči našeho týmu zúčastní v Příbrami populárního turnaje Válec cup. Turnaj je velice kvalitně obsazen. Účastní se ho, mimo jiné, také tým HK Příbram 99, vítěz letošního okresního přeboru a stará garda HC Příbram, složená převážně z hráčů Spartaku Příbram. O kvalitě tohoto celku se mohli diváci v Sedlčanech přesvědčit na vlastní oči, když dvakrát jasně porazil sedlčanský A-tým. Všichni hráči ze Zvírotic nastoupí ve Válec týmu, který bude koučovat náš trenér Pavel Tylich. Ten vybral do týmu Dušana Matějku, Michala Šedivého, Kamila Benka, Patrika Einsereicha, Petra Tylicha, Karla Hřídela a Lukáše Pejsara.  Tento 2 denní turnaj proběhne již tento víkend, to znamená 22.- 23. 3. 2008.

Hned v pondělí budeme hrát proti Citroënu. V zápase budeme bojovat o prodloužení série výher. Zápas bude zřejmě soubojem našich útočníků s drásovským brankářem Petrem Křivou, který je jednoznačně nejlepším brakářem v poháru. Petr Tylich bude hájit svou pozici nejproduktivnějšího hráče. Takže zveme diváky, aby se přišli na tento jistě zajímavý a zároveň poslední zápas sezóny podívat.

Hned další víkend nás čeká další dvoudenní turnaj v Příbrami, tentokrát mezinárodní. Turnaj pořádá mužstvo okresního přeboru SK Cetos, které od příští sezóny přestupuje k nám do Sedlčan. Zvírotická skupina je velice atraktivní, postupně se utkáme s nizozemským Los Padres Utrecht, začátek utkání v 7:30. Další zápas pak hrajeme od 12:30 proti italskému EV Sarntal. Obě utkání hrajeme ve velké hale. Nedělní program pak bude závislý na umístění ve skupině.Poslední hokejovou akcí sezóny pak je zápas výběrů lig. Zápas se hraje v Sedlčanech v sobotu 5. dubna. Výběrem hráčů do týmu „druholigistů“ byli pověření „zvíroťáci“ Pavel Tylich a Petr Rezek. I v tomto zápase se objeví několik hráčů Zvírotic. Sestava však ještě nebyla zveřejněna. O vybraných našich hráčích vás samozřejmě budeme na našich stránkách informovat. Slavnostní zakončení sezóny pak proběhne ve Zvíroticích 12. 4. začátek akce je 16:00. Účast všech fandů na této akci je dobrovolně povinná. Takže všichni jsou srdečně zváni!